Torsdag = Gymkväll ;-)

FY OCH USCHIBABBBA vilket djäkla väder vi har! I går var det snöstörm och snöade på tvären – tro mig! I dag var det shit the same men snön var utbytt mot regn – och tillika det kom på tvären. Man hade varit torrare om man klivit ur en biltvätt och då menar jag utan bil!

Så några lunchpowerwalkar har jag inte känt mig lockad till. Däremot tog jag mig ner till Nordstan då jag söker glitter och glamour inför schlagerfestivalsarrangemangen på gymmet till lördag 😉

Först blir det schlagerindoorwalking på morgonkvisten och senare på eftermiddagen blir det schlagerspinning 😉

Men för att återgå till nutid så har jag ägnat kvällen på gymmet, som vanligt på torsdagar. Det blev först styrketräning/motion via tre varv på Milon. Tyvärr hinner jag inte värma upp på crosstrainer dessa dagar då indoorwallingen börjar redan 17.30 och eftersom jag har blivit en bättre människa skulle jag inta mitt mellanmål mellan dessa aktiviteter…Så blev det inte i dag då jag bara inte kunde pressa ner jordgubbarna och filen men det fanns med i väskan i alla fall 😉

Efter indoorwalkingen blev det spinning intervall – lika tufft som det varit länge nu 😉
Först därefter kunde jag ta min fil och mina gubbar 😉

Resten av kvällen har jag ägnat i köksregionen för att få till morgondagens frukost och luncher och nu är det nog tusan dags att inta ryggläge i sängen…?

2 kommentarer tillTorsdag = Gymkväll ;-)

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>