Sköna söndag

SÖNDAGMORGON STIGER jag upp tidigt och ser att det är flera plusgrader och inget regn 😉

Det blev alltså stavgång till gymmet, en härlig promenad i ganska raskt tempo för att hinna fram i tid…

Och spinning förstås i alperna. Denna gången Pyrenéerna…

…som är det jobbigaste alppasset av dem alla 😉

Vi var inte fulltaliga i dag men det var lika kul och lika svettigt som alltid! Stefan är makalös på att få igång oss och få oss att ge allt – varje gång 😉
Lite trött var jag utan tvekan i benen efter gårdagens schlagerpass men…

Vi fikade förstås efter passet – det bästa på söndagen! Tyvärr återstår nu bara två söndagar med alpspinning ;-(
Vi får väl hoppas att det snart går att cykla utomhus!

Japp, så blev det då stavgång hem efter spinning och fika…

Väl hemma blev det kökstjänst igen – tycker inte jag gör annat numera. Men jag hinner inte laga mat under veckorna och enligt GI så ska dagen innehålla lagad mat till både lunch och middag så det vara bara att sätta i gång.
Jag började lite smått redan i fredags med att planera vad jag ska laga och lite hann jag mellan schlagerpassen på lördag. Men jag var rätt mör efter schlagerspinningen så det mesta återstod att göra. Det blev i alla fall en del rätter och lite har jag kvar sedan förra veckan i frysen så det ska nog gå bra att få en varierad kost den här veckan också.

Jag gjorde följande rätter över helgen:
Laxfilé med pecannötter och ostgratinerad blomkål x 4 portioner.
Biffstek med chili och wokade grönsaker x 4 portioner.
Nürnbergerkorv med brysselkål x 3 portioner.
Biffstek med lök och kokt broccoli x 4 portioner.
Och spenatröra som ska serveras till rökt makrillfilé x 2 portioner.
Stekt ägg, bacon samt svamp som frukost x 3 portioner.

Nu ska jag bara komponera en bra veckomeny med lite fler frukostar (i dag blev det keso med äpple och kanel samt lite skinka) och mellanmålen. Jo, det är ett himla planerande och det krävs nog för annars kommer det inte att funka är jag rädd.

Och trots att jag nu ätit i en vecka har jag ändå gått ner 1,4 kg 😉 Och totalt är det nu minus 14,6 kg. Så jag ska väl inte gnälla över allt jobb – det ger ju resultat…

2 kommentarer tillSköna söndag

  • Kanon bra Angela. Jag är imponerad av dig. Så du tränar och står i. Kul att träffa dig i lördags.
    Kram

  • Eva-Lena> Tack, jag suger i mig allt beröm likt en utsvulten som får mat 😉
    Ja, det var trevligt att träffas vi lyckas ju för det mesta gå om varandra på gymmet!
    Kram tebax 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>