Sextioandra dagen

JAG UNDRAR OM jag möjligtvis fått galna sömnsjukan? Somnade om i morse igen så det blev ingen spikmatta i dag heller 😉 Nåja, det går ju att ta igen på kvällen som jag fått göra i princip hela veckan. Vi kom i alla fall i väg så att Woffegubben hann med sin simtur innan jobbet och jag drog som vanligt direkt till gruvan.

Rätt som det är händer det! I dag visade vågen äntligen på minus 2,2 kg 😉
Så nu får jag ångest eftersom jag beslutat mig för att gå från ”sopperiet” till mat för då kommer jag garanterat att gå upp lite. Vilket dilemma!
Totalt är det nu minus 13,1 kg. Vilket jag inte på något vis är nöjd med men eftersom det stått still och till och med ökat ibland under så lång tid nu så inser jag ju att det inte går att ”lura” kroppen längre. Alltså får jag ta nya tag och se om jag kan äta mig smal 😉
Och enligt BMI så är jag numera ”bara” överviktig och inte ”fet” längre 😉 Alltid något…

Det blev förstås en lunchpowerwalk i dag också – snart slut på dem när lunchen ska ägnas åt att äta mat. En skön tur i ett visserligen grådassigt Göteborg men nollgradigt och lite mindre vind 😉 Så skönt att slippa den där förbaskade kylan som krampaktigt hållit sitt grepp om Sverige så länge!

I kväll har jag lagat mat inför min min premiär i matätning 😉
Fyra portioner wokad kyckling för sallad som ska avnjutas nästa vecka till lunch… Åtminstone en av dagarna!
Och en omelett med makrill i tomatsås, purjolök och röd paprika till frukost dag ett…
Mer orkade jag inte i kväll men jag fortsätter i morgon. Hade egentligen tänkt göra detta på måndag då jag planerat en ledig dag men det har kört ihop sig lite på jobbet så det blir nog arbete som vanligt Men det kommer säkert fler tillfällen 😉
Nu blir det spikmattan som jag ”sov över” i morse!

2 kommentarer tillSextioandra dagen

 • Mimmi

  Tycker du skall satsa pengar på att göra en sådan där kroppsscanning i ett ”ägg” de måter muskler fett posv. För så mkt som du tränar så borde en stor del av din vikt vara muskler, och om det inte är muskler så kanske du får hjälp med varför det inte är så.
  Men 13 kg är 13 kg. Skulle jag gått ner så mycket så skulle jag varait mer än lycklig.
  Och att du kämpat med din pulvermat är verkligen värt ett stort beröm!

 • Angela

  Mimmi> Oj, vad glad du gör mig 😉
  Jag har den möjligheten på gymmet att mäta vad som är fett och vad som är muskler – har bara inte fått ändan ur vagnen ännu. Men vilket år som helst så bli det nog av 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>