Femtionionde dagen

JAG KAN INTE bestämma mig över huruvida jag ska träna på lördag så jag har bokat in mig för Indoorwalking och får i så fall avboka om jag beslutar mig för vilodag…
Man kan tycka att det är ett mindre bekymmer men om man inte bokar så fort det är möjligt så står jag med all säkerhet utan plats om jag nu skulle…?
Jag har ju någon dag kvar att fundera på.

I dag var det bara en minus och faktiskt lite duggregn när vi åkte i väg i ottan – jag till jobbet och Woffegubben till simhallen.

Det har börjat bli ett orosmoln det här med att trappa upp och börja äta. Har tänkt så många dagar nu att jag ska sätta mig ner och börja planera för detta men jag lyckas alltid hitta på något annat så det inte blir gjort.
Egentligen är det inte så avancerat med själva upptrappningen, den kräver bara lite planering och att jag handlar hem de matvaror som krävs. Det är själva fortsättningen som kräver energi då jag tänkt mig att jag ska gå över till GI-kost efter upptrappningen.
Jag får helt enkelt ta mig i kragen – för det kommer man inte i från det är himla bekvämt med sopperiet! Men eftersom det inte händer något på vågskrället så borde jag komma igång och se till att kroppen får det den behöver och sedan utgå därifrån.

Det blev en liten lunchpowerwalk i trevligt sällskap av kollega David i dag…

Och jag fick fyllt på min Västtrafikkort 😉

Tisdag – ja, det betyder maratonpass på gymmet och det blev det oxå 😉

Som vanligt började jag med uppvärmning på crosstrainer 20 minuter.
Sedan tre varv Milon – alltså styrka/kondition.
Jag han med lite löpträning innan spinningpasset…

Sedan blev det spinning puls med Stefan…

Och direkt efter det (hann bara byta mina svettiga träningskläder) indoorwalking också det med Stefan…

Och jag slutar aldrig förvånas över mitt ”braiga” gym – i dag bjöds alla tränande på Gainomax Recovery! Det ni! Just i dag satt det fint kan jag lova… Vi var dessutom många som tränade så det gick åt några kartonger 😉
En härlig kväll och en härlig vilodag väntar i morgon 😉

Så mycket mer hinner man inte en kväll som denna men det känns bra och träningen känns absolut bra just nu. Verkar som jag hämtat upp min kondition – och jag måste säga att det passar mig bra just nu att köra som jag gör sedan får vi se – vi tar en vecka i taget 😉 Jag har ju bara satt upp just den här träningsplanen till och med mars – kanske tycker jag annorlunda efter det?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>