Trettioandra dagen

I DAG ÄR DET en sådan där dag igen – hungrig så jag nästan blir tossig. Konstigt att det kan vara så olika, vissa dagar går det skapligt bra och vissa bra mycket sämre. Nåja, det hjälper ju knappast att gnälla heller 😉

Det blev lunchpromenad förstås. Och i dag var det riktigt skapligt väder. Solen kikade till och med fram och jag blev tvungen att knäppa upp jackan…

När vi gick från jobbet strax efter 17.00 så öste regnet ner igen. Tur kan man säga att jag hade i dag på lunchen 😉
I och för sig får det gärna regna så vi blir av med all is överallt men frågan är om man kan börja hoppas redan nu på att det skulle vara över?!
Inne i vårt kvarter därhemma är det så tjock is på gatorna och bedrövligt så man får ha njurbälte när man kör bilen och att gå är otänkbart!

I dag är det vilodag så det blev nästan raka vägen hem. Woffegubben hämtade bara ut sina skor som han haft för utlästning hos skoaffären i Lerum.
Det är skönt med vilodagar 😉

Det ska minsann inte bli så många knop här hemma gjorda heller. En maskin tvätt ska köras då alla cykelbrallor, utom sista paret, är användna…

Jag funderar mycket på hur länge jag ska köra ”Xtravaganza andra ronden”. Jag har i och för sig ledsnat för länge sedan men inte på långa vägar uppnått några mål. Efter nästa veckas utgång har jag kört 43 dagar – alltså lika länge som jag körde första gången 2007. Men tills dess lär jag inte ha gått ner lika mycket. Av någon anledningen går det trögare den här omgången.
Jag får helt enkelt börja planera hur jag ska göra när jag bryter. Upptrappningen är inte så svår – den har jag ju gjort en gång innan 😉
Nej, vad jag behöver planera är hur jag ska förhålla mig sedan efter upptrappningen. Funderar ganska starkt på om jag ska köra ”Rivstartsmetoden a´la GI”?
Det skulle ju i så fall blir en ganska mjuk övergång till fast föda – inbillar jag mig i alla fall? Den varar i sex veckor och innehåller i stort sett inget bröd, inga potatisar ingen pasta eller ris. Alltså sparsamt med kolisar fast inte lika strängt som LCHF-metoden. Nåja, något ska ju hjärnan brottas med 😉

Nu ska jag ta mig an tvätten som precis blivit klar och sedan är det i princip bara morgondagens gymväska som ska packas och därmed är förpliktelserna slut för i dag.
Skulle kanske se till att komma i säng tidigt för en gång skull! Har varit trött som attan på när klockan ringer 05.00 hela veckan. Då stiger jag i och för sig bara upp för att hämta spikmattan och lägger mig ytterligare en halvtimma men ändå!

2 kommentarer tillTrettioandra dagen

  • Mimmi

    Att du bara orkat så länge med bara pulver! Verkligen kämparanda!
    Du är väl som jag första gången man kör en diet fungerar det andra gången så säger kroppen mig lurar du inte! Och med åren så blir ju det liksom inte lättare att bli av med kilona!

    Men kör GI…det är väl skönt att få tugga lite igen 🙂 och bröd och sådant har ju du vant dig av med!

    Lycka till och njut av riktig mat!

  • Mimmi> Det är nog som du säger och min tanke är att köra GI sedan när jag börjar äta igen. Får se hur länge jag orkar 😉 Tack för uppmuntran!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>