Fyrtiotredje dagen

JAG SPÅRADE UR totalt i går kväll och fullkomligt vräkte i mig kycklingwok och pasta…vilket visade sig på vågskrället i morse – med all rätt!
MEN, jag är ju inte på långa vägar klar…så nu tar vi nya friska tag. BASTA!

Jag gick igenom samma process första omgången oxå så vem är egentligen förvånad??!

Men att vakna upp till en analkande sol och visserligen hiskeligt många (12 i alla fall på södersidan) minusgrader…

…fick mig att besluta att det får bli stavgång till gymmet i dag och när jag kom ut badade hela Gråbo i sol…

Så himla härligt och vindstilla…

Och jag var verkligen taggad av endorfiner från stavgången denna underbara söndagsspinning till Großglockner med Stefan…Ända fram till slutet då jag började känna av färden – men som vanligt får han oss ett ge ALLT så vi kom upp i dag oxå 😉

Och sedn det bästa av allt…Söndagsfika med alla tappra ”spinnare”! I dag var vi ett riktigt stort gäng igen…

Stavgången hem var lika skön den även om det börjat blåsa lite. Men jag njöt järnet – bara så ni vet 😉 Men vad annat kan man göra efter en 90-minuter i goda vänners lag och Världens Bästa Spinningledare!

Hemma igen fotade jag förhoppningsvis den sista istappen med utropet mer sol åt folket – och därmed inga istappar 😉

Och, någon gång även på söndagar kommer ju även verkligheten i kapp så det blev tvättmaskinsstart med veckans sista träningskläder och middagslagning till Woffegubben. I dag blev det potatisgratäng och stekt köttbit och en himla god gräddsås till det för han är en riktigt såsgris min lille gubbe 😉

Och så klart blev det några lunchboxar till kommande behov och så blev det även av gårdagens middag som ju då var syndens näste för min del – kycklingwok och pasta…
I vilket fall som helst så fick jag en fundering när jag ställde ut lunchlådorna på ”avsvalning” – vad i hela friden gjorde man innan det fanns plastlådor??

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>