Fyrtionio och femtionde dagen…

LÖRDAGSFÖRMIDDAGEN spenderade jag på gymmet med indoorwalking och styrketräning. Tyvärr var det ju inte läge att stavgå fram och tillbaka pga den förbenade kylan. Så det fick bli bil trots en sol där uppe på himlavalvet som kunde få vem som helst att blir glad. För all del när det var dags att åka hem, några timmar senare, hade det säkert varit helt OK att stavgå men jag tror inte Woffegubben hade blivit glad om jag lämnat bilen på gymmets parkering 😉

När jag kom hem vid 13-tiden tog vi oss an avfrostning av frysarna. Detta av två anledningar, dels för att det behövdes och dels för att jag hade planerat börja äta igen och behövde inventera och eventuellt slänga för att ge plats åt veckans rätter…

Men…jag blev så matt av att behöva planera så jag tog beslut att köra några dagar till. Min avsikt är att gå över till GI-kost efter upptrappning men som sagt…man blir lite lat av att inte behöva laga mat och jag känner mig inte riktigt mogen ännu. Till Woffegubben har jag färdiga luncher och middagar lagrat ännu så…? Nu vet jag dessutom, efter avfrostning och städning i frysarna, exakt hur många det är också 😉
Jag har också ett bättre grepp om vad jag behöver och inte behöver handla hem inför min start av ”ätandet” när det nu än blir.

Samma elände var det faktiskt i dag med frostgraderna…Men i dag blev jag levererad av Woffe till gymmet för att han skulle kunna komma några timmar senare och delta i fikan.
Även i dag var det en gul jättelampa på himlavalvet men som sagt 14 minus är lite för mycket.

I dag blev det upp till Alpe d’Huez med Stefan som ju bara är sååå himla bra på att få oss att ge allt! Att se 62 (minst) ben trampa upp i alla backarna och 32 axlar falla in i en samstämd rytm till den perfekta musiken är ett lyckorus som inte går att beskriva – man måste helt enkelt var där och med ;-O

Vi blev som vanligt ett stort gäng som stannade kvar och fikade och det är faktiskt veckans höjdpunkt! Vad tusan ska vi göra när söndagsspinningen tar slut i och med mars utgång??

Tyvärr inga bra bilder men det är som det är med stora fönster som släpper in ljus och mobilkamera 😉

I övrigt har det varit en skön helg – vi har inte överdrivit det här med aktiviteter 😉 I dag en allra pliktskyldigaste dammsugning och avsvabbning av toalettutrymmena men mest slapp faktiskt 😉 Både lördag och söndag har jag vaknat innan klockskrället har ringt så det bör ju tyda på att man är någorlunda utvilad?!

I morgon är det vilodag igen 😉 Får se om jag orkar ta tag i det här med att börja äta igen för det är ju utan tvekan skittråkigt med soppor om än bekvämt 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>