Fyrtioåttonde dagen

VI BÖRJADE DAGEN med sovmorgon och det var så skönt så jag sabbade tiden för spikmattan. Somnade om när klockan ringde och vaknade först när vi skulle gå upp på riktigt 😉 Nåja en tiominutare blev det och det är ju inget som hindrar att det blir en kvällsspik för i dag är det vilodag och alltså inget gym 😉

Det var kallt som attan i morse igen men under morgontimmarna steg solen högt i skyn så jag gav mig glad i hågen ut på en liten lunchpowerwalk. Men satan i gatan vad kallt det var trots den stora gula på himlen!

Det blev raka vägen hem efter jobbet för Woffegubben ansåg inte han behövde något i handlingsväg 😉

Jag började planera en upptrappning till att börja äta och sorterade recept och goda råd så det stod det härliga till. Insåg snart att om jag ska kunna planera in det så måste det finnas plats i frysen – och det gör det inte!
Jag tillhör inte den kategorin av människor som lagar mat varje dag utan måste kunna planera, laga och frysa för åtminstone en vecka i taget.
Så, det resulterar i att det i morgon, efter gymmet, blir avfrostning och rensning i frysarna… Visar det sig, trots det, att ingen plats finns så kör jag helfart ett tag till? Normalt klagar man väl inte över att det finns många lunchlådor och mat i frysen men just nu gör jag faktiskt det 😉 Det stör min planering en aning…

Nåja, det finns värre saker i Världen att oroa sig för så jag tar en dag i taget. Jag lär inte gå under av svält om jag måste fortsätta några dagar till men kanske av tristess 😉

Nu blir det Skavlan och sedan spikmatta (som får kompensera morgonens slapphet) och därefter lär jag somna gott 😉

Har inte bestämt ännu om jag ska stavgå till gymmet i morgon utan fegar ut och kollar vad termometer visar först innan beslut…

2 kommentarer tillFyrtioåttonde dagen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>