Femtioförsta dagen

SÅ SLAPP I MORSE att det inte ens blev någon spikmatta 😉 Men det blev ingen sovmorgon för Woffegubben ville simma så upp i ottan och i väg…

Nu är jag så himla trött på den här kylan…Tog ändå, motvilligt, en lunchpowerwalk och får man bara lyft ändan så går det ju av rena farten när man väl kommer ut…

Raka vägen hem från jobbet – så lyxigt, det var fortfarande ljust ute 😉 Och inne i bilen fryser man ju inte…

Nu i kväll har jag hört min lille Prins från Malmö snacka lite, visserligen via telefon med den ömme modern men vad jag längtar till helgen då vi ska ses. Åhhh, vad jag längtar! Han sitter ju nu och har antagligen växt massor som vi har missat totalt… Mormors lille Prins 😉

Och Steffanie avslöjade att Peter skulle vara helgens kock – så spännande! Jag behöver med andra ord bara se till att råvarorna finns på plats 😉 Jag kommer att bi så bortskämd och dessutom kunna lägga all tid på Leon 😉
Måtte det bli fredag fort!

Jag har bara ett litet dåligt samvete och det är alpspiningen på söndag…men lördagsträningen skippar jag 😉
Har jag tur så har dom precis frukostat klart när jag kommer hem från Grossglockner så… 😉

För att återgå till nutid så har jag packat gymväskan för helkväll på gymmet i morgon och sedan är tisdagen avklarad med tanke på att jag längtar till helgen.

Innan onsdageftermiddag hoppas jag att Peter har skickat mig inköpslistan så då blir det inhandlingsdag 😉 Torsdag är det ännu en helkväll gå gymmet och helt plötsligt är det fredag – åhhh vad jag längtar!

Så helt plötsligt fick jag massor av anledningar att skylla på att jag inte hinner planera min matdebut 😉 Fram till dags dato är viktminskningen bara 11,3 kg – jag hade utan tvekan räknat med mer – men nu är det som det är! Och jag är för lat, eller upptagen ;-), för att planera upptrappning så vi får se när den blir av?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>