Vilodag…

JA, DET VILL SÄGA FRÅN GYMMET men arbetsdagen började, precis som i går, i ottan 😉 Och det gick utan tvekan bra mycket bättre i dag med WAN-länken. Så nu sitter den där och visst, några småproblem uppstod men inget värre än att min allraste bästa nätverkstekniker kunde lösa det 😉

Vilodag ja, det innebär att det inte blev något gym i kväll men hemma hade jag två stora kålhuvuden som väntade på att bli omhändertagna 😉 Så det blev stuvad kål som åker in i frysen för framtida behov.

En maskin tvätt och tumling blev också gjorda på min ”vilodag” så nu är det bara gymväskan som ska packas innan sänggång…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>