Världens bästa gym…

DET VILL SÄGA…

Som förövrigt genomgår en förvandling så frågan är om det blir universums bästa när det väl är klart?

Vad man än kan säga så var det himla skönt att vara tillbaka i dag även om jag ”bara” körde mitt rehabpass!

Gymmet har satsat på en helt ny träningsmetod som kallas Milon. Det påminner om cirkelträning och det är ju kul så jag var tvungen att hoppa på tåget 😉

Det är alltså ett antal stationer man går igenom och med helt personliga inställningar som ställs in via ditt personliga kort. Bekvämt och bra!

I morgon ska jag få min första instruktion och sedan är det bara att köra 😉

Det var så mycket folk i dag, på invigningen, så det gick knappat att ta sig in 😉 Det nyöppnade fiket/relaxhörnan slog upp sina portar så många kaffesugna tittade in.
Det var så fint och mer ska det bli!
Och jag som inte varit på gymmet på en mindre evighet var helt omedveten när jag kom 😉

Det är himla kul att det blir lite förändringar och uppfräschning och framför allt att dom nya ägarna är så engagerade. Jag tror att det inte bara är vi ”användare”, som jag säger i min bransch, som får glädje med detta. Det måste ju kännas lika kul för den fantastiska staben av personal också.

Jag körde uppvärmning på crosstrainern i tjugo minuter och sedan mitt ny rehabprogram som jag fick i veckan. Det tar 50 minuter och är jobbigt på så vis att det gör ont i det ögonblick jag gör övningen. Sedan avslutade jag med crosstrainern som lite motion.
I morgon är jag inbokad på ett kortkort spinningpass, 30 minuter, med Roger. Det kan vara en bra och lugn start för att testa om det funkar. Jag har min första instruktion på Milon 12.20 så jag hinner nog köra mitt rehabpass innan.

Därefter är jag inbokad på spinning måndag (45 minuter) och tisdag (60 minuter) under förutsättning att det går bra i morgon. Då har jag tänkt hinna rehabpasset innan och sedan avsluta med spinningen som motion.

När jag var borta några timmar på gymmet så hade Woffegubben tagit fram stakarna…

Och förstås en i sovrummet som inte ville vara med på bild 😉 Nu ska det bara röjas undan med kartonger och ordinarie fönsterlampor sedan blir det lite adventsfirande med glögg och tillbehör.
Jag var på systemet i går och köpte hem några flaskor glögg, bland annat årets smak, men när jag kom hem såg jag att vi hade två flaskor kvar från förra året 😉 Så dom får väl ryka först men å andra sidan blir det ju fler tillfällen innan advent är över så det lär nog gå åt 😉

Om man nu ska hitta några fördelar med att inte träna så är det tvättmängden. Denna vecka har jag bara kört två maskiner tvätt mot minst det dubbla en ”normal” vecka… Dessa håller jag på med nu…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>