Polistransport ;-)

JAG VAR PÅ JOBBET redan i ottan i dag. Vi skulle fixa en Wan-koppling till våra servrar i Stockholm men det gick inte så bra så vi fick backa igen. Det blev några nervösa timmar där men vi gör ett nytt försök i morgon så…

Det blev med andra ord en hektisk arbetsdag och som om inte det var nog uppstod det lite problematik i familjesfären vad gäller den heliga helgen jul ;-(

Nåja, det får ordna sig på något vis – värre än så är det inte säger jag frankt nu men menar inte ord av det jag säger ;-(

På lunchen fick jag kommit ner i vårt rehabrum och gjort dagens första rehabträning i stället för att gå ut i regnet. Jag har fortfarande lika ont men jag får väl ge detta en chans – Rom skapades ju inte heller på en dag 😉
Min doktor ringde frampå eftermiddagen för besked om röntgen jag gjorde i måndags och alt ser bra ut förutom den sjätte halskotan som är en aning ”nedsänkt”… Men det är inget man behandlar så det är bara att gå vidare.

Jag lyckades med nöd och näppe komma i väg till pendeltåget till gymmet i tid men med lite god vilja och hemlängtan så fixades även det.

Det blev som sig bör uppvärmning på crosstrainer, styrka och därefter rehabträningen (dagens andra omgång) och till sist spinning puls med vår ruskigt duktiga spinningledare Stefan. Det är svårt att inte engageras till hundra procent men Suuntosystemet fick spader för mig redan under uppvärmningen och tyckte att jag hade en puls på långt över hundra procent över maxpuls. Jag tänkte ett ögonblick att nu ringer nog Stefan efter likbilen (ambulans hade ju varit för sent) men det gick bra 😉 Efter några minuter i dödsläge hämtade den sig och jag överlevde även passet ;-)…

Eftersom det ösregnade undrade mina spinningkolleger om jag verkligen skulle gå hem i detta väder och det resulterade i att en av dem, som är polis till yrket, erbjöd mig plats i bilen hem till Gråbo.
Vilka goa vänner man har va!!
Dom har ju sett mig trava och gå hem på tisdagskvällarna när Woffegubben är på sin teckningskurs i stan så…

Men nu är det dags att äntra sängen eftersom vi kör arbetsstart i ottan även i morgon 😉

2 kommentarer tillPolistransport ;-)

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>