Oförskämt bra i dag…

OM MAN DÅ UNDANTAGER VAD vi vaknade till i morse…

Lika glad som jag blir av solen första strålar frampå vårkanten blir omvänt surhetsgraden när den första snön faller. Tur att man har en kart i huset 😉

När det behövs skottas…

Inte ens trollet klarade sig fast han står långt in till husväggen…

Men förutom det ottyget då så har jag i dag haft den lataste dagen jag kan erinra mig 😉 Steg upp halvnio och åt en bamsefrukost som sedan krävde matsmältning medelst sängläge och jag somnade fram till halvtvå. Inte så smart med tanke på min för tillfället knackiga nattsömn men gjort är gjort och jag får väl genomlida ännu en sömnlös natt.
I natt tog jag ingen insomningtablett så Woffegubben har sovit så gott i samma rum som jag – det kanske ligger något i hans påstående om att jag snarkar när knaprar sömnhjälp – men jag hävdar dock med en dåres envishet att det bara är elakt förtal. Han skulle förresten höra sig själv nattetid till och från 😉

Jag har haft den bästa dagen, smärtmässigt, på åtta veckor. Det är helt fantastiskt vilken förvandling! Nu har jag bara en aningens smärta i höger axel vilket man faktiskt kan leva med.
Det är ”bara” när jag gör min rehabträning som den riktiga smärtan sätter in igen. Det går dock tillbaka efter träningen. Men jag tröstar mig med sjukgymnasten ord:
När det inte gör ont längre behöver du inte göra övningarna.

Förutom då en viss skärpning frampå eftermiddagen då jag fick lagat middag och tvättat några maskiner tvätt så har den här dagen gått i lathetens tecken. Riktigt skönt – det finns en viss risk för tillvänjning 😉

Nu ska jag placera mig i fåtöljen och slappa resten av kvällen – också…

2 kommentarer tillOförskämt bra i dag…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>