Tyst i dagboken…

HÄR HÄNDER DET INTE SÅ MYCKET minsann! Har inte haft något att skriva om på flera dagar eftersom jag har så förbannat ont i min vänsterarm/nacke och rygg.

Vet inte vad som hänt men det började förra fredagen när jag vaknade så jag misstänkte att jag hade legat galet. Det brukar dock ge sig efter en dag eller så men icke.

Jag genomförde dock Tappa-vandringen och det gjorde kanske inte saken bättre. På måndagen avbokade jag all träning på gymmet och gjorde ett tappert försök på tisdagen – vilket förmodligen inte var så bra även om jag reducerade styrketräningen en aning. Efter den ”spinnade” jag – och sedan inget mer på hela veckan och värken sitter som en smäck.

Blir det inte bättre under nästa vecka lär jag få besöka farbror doktorn. Det gör ont hela tiden och det hjälper inte vad jag för eller i vilket läge jag håller armen. Skit!

I kväll har jag packat inför vår stundande resa i morgonkväll till Tyskland. Woffegubben fick tyvärr inte ledigt i morgon vilket innebär att vi inte kan köra som vi brukar. Vi får helt enkelt ta färjan till Kiel som tar hela natten och lite till i anspråk och sedan köra de tio sista milen i ilfart till Hamburg där festligheterna ska äga rum.

Nåja, man kan inte ha tur jämt men det hade varit roligt att få köra tillsammans med Malmöbarnen som också ska fira faster samt visa upp den lille Prinsen för släkten. Vi hade kunnat fika ihop och fått en stund med Leon då och då under resans gång 😉

Så…nu är det väl bara att hoppa i säng och hoppas att jag inte glömt packa ner något 😉

Vi får hoppas att det kan bli av en annan gång!

2 kommentarer tillTyst i dagboken…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>