Skynda att älska…

AKUT LÄNGTAN FICK MIG att ta några dagar ledigt nästa vecka för att besöka barnbarnet och för all del föräldrarna oxå 😉


Bilden har jag helt ogenerat stulit från Steffanie…

Egentligen var vi inbokade hos Anna och Oskar samt fyrbeningarna just nästa veckoslut men då kolliderade det med Steffanies födelsedagsfirande. Usch hur jag än vrider och vänder mig så räcker helgerna inte till just nu och inte längre fram heller.
Varför i hela friden ska våra barn bo i varsin ände av landet 😉
Tänk så enkelt det var förr då bägge var bosatta i samma stad…

Men nu försöker jag tvinga mig att stressa av och göra det bästa av saken – vilket förstås är mycket enklare att säga och skriva än att genomföra. Men något måste jag göra åt den där klumpen i magen som hela tiden bråkar.

Det är alla ambitioner som att komma igång med träningen, få trädgården klar med allt vad det innebär (inklusive köra allt som blir över till tippen), hinna med det som kallas livet då och då, röja inomhus och komma till lite höstro osv, osv – listan kan göras lång.
Jag vet inte varför jag känner den här stressen över mig nu – kan det vara hösten?

Just nu känns det ena dagen som att nu, nu har vi äntligen börjat med trädgården (t ex förra helgen) eller nu, nu minsann har vi tecknat nytt årskort i Skatås så nu djäklar anamma… Och, så faller det platt som en pannkaka mot marken.

Efter den första löpturen i Skatås (i måndags) blev belöningen två cementstockar till ben och en träningsvärk som kunde däckat vem som. Och efter det har det i stort sett inte blivit något mer än ett spinningpass i tisdags.

Efter starten med trädgårdsarbetet blev det tvärnit eftersom tiden inte räcker till och när man kommer hem på vardagskvällarna är det mörkt och jag är däckad. Så nu är framsidan av trädgården skapligt klar och hela baksidan återstår och helgerna är redan fulltecknade. Phew!

Jag avskyr verkligen när jag inte ser slutet på påbörjade projekt eller när uppgjorda planer inte håller. Det är då den där klumpen i magen infinner sig…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>