Sista dagen i Malmö

FÖR DEN HÄR GÅNGEN I ALLA FALL… Men det har varit fyra helt fantastiska dagar med den lille som ”växer” något varje dag! Jag måste ha förträngt hur ljuvligt det var med små bebisar 😉 Och hur fort det går!

I morse grep han till exempel tag i Sofie och blev helt salig över det…


Sofie är en present som han fått från Steffanie och Peters goda vänner.

Och när han nu äntligen fått tag i henne så fick hon en rejäl puss 😉

När vi väl kom ur pyjamasarna, Leon och jag, så blev dagens outfit så här på den lille Prinsen…

Vi smet ut på promenad och Steffanie och Peter tog sig an dagens bjudningsmat inför kalaset. I dag ska nämligen Steffanie firas – hon fyller visserligen inte förrän på måndag men då är den lilla familjen på Gotland för att fira lite semester så det fick bli i dag.

Nåväl, Leon och jag gick en riktigt lång tur i dag (för att slippa hjälpa till med kökstjänsten så klart men det sade vi inte ;-)) I Slottsparken såg vi massor av Tidlösa som blommade så fint…

Och minsann fick vi inte syn på en riktigt ovanlig nappbuske – dessa står inte att finna överallt ska man veta 😉

Som sagt, det blev en långis i dag och det blåste så ini bänken men solen gladde oss så det gjorde ingenting…

När vi kom hem hade morfar anlänt från Gråbo och det blev lite mat och ny blöja innan gästerna anlände. Syster Moa och syster Helena med familj.

Kusinerna hjälper Steffanie att packa upp presenterna…

Och när hon packade upp presenten från Peter…

…blev det jubel och pusskalas…


Tror väl någon det att man blir glad över att få en Iphone4 😉

Ja, Leon tyckte det var lul med kalas…

Fast lite tröttsamt oxå 😉

Lite skönt att komma hem är det ju – jag har saknat Woffegubben 😉 Men jag vet ju å andra sidan att paniken snart kommer i kapp att jag missar Leons uppväxt helt och hållet. Som tur är ses vi om två veckor igen i Tyskland när vi ska fira Woffes faster som fyller 75.

Men så är ju livet när ungarna envisas med att bo långt bort 😉 Vi har ju en liten Kråka, med sambo, också i andra ändan av Sverige som vi inte träffat på j ä t t e l ä n g e. Hoppas vi kan få till det snart!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>