Om man ska åka kommunalt

SÅ ÄR DET NAIVT ATT TRO att det man tänkt sig ska funka…

I går slängde jag mig på pendeln för att åka till gymmet. Jag åkte i god tid för att hinna mitt styrkepass och sedan avsluta med spinning som börjar 18.30. Styrkepasset med uppvärmning brukar hamna på 1,5 timmar och då skulle jag ändå ha gott om tid för ombyte mellan passen…
Jo, i den bästa av världar hade min plan funkat jättebra men vad hände? Jo, pendeln stannar i Partille och ur högtalarna sägs det att vi blev tvungna att kliva för det hade hänt en olycka vid Lerums station så tågen i bägge riktningar fick inte köras.
Det sades också att vi skulle gå ut och invänta buss som skulle ta oss vidare.

Och det kom en buss TVÅ TIMMAR senare! Där rök mitt styrkepass och det var med nöd och näppe jag hann till Spinningen. Och det gick väl an för mig men jag tänker på alla som hade annat att passa av viktigare art eller alla föräldrar som skulle hämta barn på dagis!?
Västtrafik suger lika bra som SJ!

Suuntosystemet är igång igen på gymmet efter några veckors ”trasighet” och det är kul. Som vanligt körde jag lite för hårt men det var nog en del ilska och irritation över Västtrafik som speglades i passet 😉

Nåja, vi får se om jag kan lyckas bättre på torsdag då jag gör ett nytt försök och då börjar inte spinningen förrän 19.30 😉

2 kommentarer tillOm man ska åka kommunalt

  • Usch, det var under all kritik att vänta så länge – de flesta hade säkert kunnat gå hem istället om det visste förutsättningarna 🙁

  • Snurran> Ja, det var mycket irritation och mycket folk som stod och väntade. Att gå hem till Lerum vad dock inget alternativ, 2,5 mil, med bamseryggsäck 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>