På väg…

JAG ÄR FÖRVÅNAD ÖVER att jag mår så oförtjänt bra efter Vasaloppet på cykel. Ingen träningsvärk och en del mindre ädlare delar på kroppen vägrar inte längre att sitta ner 😉

Nu är vi på väg till Malmö och har väl hunnit lite mer än halvvägs. Jag längtar mig fördärvad efter det lilla barnet…Hur i hela friden ska detta gå när semestern är slut? Det går över mitt förstånd!

Jag har också hunnit landa vad gäller helgens äventyr och är faktiskt sugen på att köra även nästa år. Tyvärr kan inte min kompis Tina det då hon har andra aktiviteter just den helgen 2011 men jag får fundera lite om jag kanske åker ensam?

Hela arrangemanget var helt outstandning och då menar jag både arrangörer för Cykelvasan samt vår spinningledare Stefan som var initiativtagare och Tina som ordnade med boende och att vi därtill var ett gott gäng från LSC, världens bästa gym, gjorde ju inte saken sämre. Vi hade en mycket trevlig kväll efter avslutat lopp där vi åt och drack gott och där skrattsalvorna avlöste varandra 😉

Nu blir det några dagar i Malmö och sedan bär det vidare till Tyskland för att gratta svågern som fyller femtio år. Vi avslutar därefter sista veckan av semestern i Malmö igen innan vi drar hem ekipaget.

4 kommentarer tillPå väg…

  • Marie

    Du kommer inte att bli ensam – jag har hört flera som är intresserade och så långt framför dig var jag ju inte så det ska säkert gå jättebra nästa år igen. 😉

  • Marie> Suget finns – jag ska fundera lite till 😉 Jag kommer nog snart att glömma motgångarna, läs punkor och kedjehopp. Det var i alla fall himla kul!

  • pH

    Jag slog precis upp ordet ”bragddåd” i ordboken och där lyder definitionen: ”Fullföljer cykelvasan trots multipla punkteringar samt diverse krångel med drivlinan!”

  • pH> Det var den finaste mening jag läst! Tack 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>