Utanförskapet igen

VI BÖRJADE JOBBA en timma tidigare i går morse för att kunna ”smita” en timma tidigare då vi beställt en jordborr. Alla sådana där yrkesfirmor stänger så himla tidigt så det går inte att hinna dit innan med normal arbetstid.

Ett enormt borr kan man säga…

Som då ska hjälpa oss att borra åtta djupa i hål i marken i stället för att knäcka ryggen genom att gräva för hand 😉

Jag roar mig, under tiden Moffegubben borrar jordhål, med att göra svampstuvning till den kommande veckans frukostomeletter…

Jag tillåter Moffe ta en och annan avtalsenlig rast 😉

När jag var klar med stuvningen hade jag tänkt mig en stund med Sopranos men blev helt däckad redan efter ett avsnitt i säsong fyra. Jag tog nämligen en allergitablett när jag kom hem och den knäckte mig totalt!
Jag har försökt undvika alla allergimedicin i år eftersom jag får så stora proplem när jag ska sluta med skiten. Men i går gick det inte längre – jag nös säkert hundra gånger under dagen och snoken rann som en öppnad vattenkran…

Moffe blev i alla fall nästan klar med hålen och fortsättning lär följa 😉

2 kommentarer tillUtanförskapet igen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>