Kvällen

RÅCKTE PRECIS TILL att få ihop resten av veckans, plus delar nästa veckas, lunchlådor – alltså en kväll vid spisen igen – Suck…

Nåja, vi slappade lite i kuvösen också med jordgubbar, glass och vispad grädde – det har blivit en ohejdad vana och är minst tredje kvällen på rad den här veckan 😉

Det blev inte cykling i morse till jobbet – och med anledning av det naturligtvis inte hem heller 😉
Jag var så himla trött när klockan skrällde 05.00 men jag spikade mig och tänkte att jag piggnar nog till på mattan. I helsike heller jag somnade som en klubbad säl och när klockan ringde igen efter en halvtimmas spikmatta så tog jag beslutet… Det blev bil till jobbet! Därmed kunde jag också sova en timma till 😉

Hela dagen har jag sagt till mig själv att det är lugnt du kan ju ge dig ut med MTB-cykeln i kväll! Jojo, av det blev det inget eftersom den gick åt till matlagning. Men det känns skönt i bland att kunna lura sig själv att man trots allt ska hinna med lite träning också – ända tills man inser att så blir det inte.

Nu väntar jag bara på att diskmaskinen ska bli klar sedan blir det raka vägen i säng och ska då förhoppningsvis vara lite mer utvilad till morgonen. Men jag säger inget för då har jag åtminstone inget sagt 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>