Dan före dan före dan…

VI HAR BÖRJAT NEDRÄKNING inför semestern som snart är här 😉 Det ska bli skönt för det är ganska så långsamt på jobbet då alla andra, känns det som om, har semester och det i sig innebär att det finns knappt något att bita i 😉

Det blev cykeln till jobbet för andra dagen i rad och det påminde benen och mindre ädlare delar av kroppen mig till fullo i morse 😉
Men jag har sett på väderkartorna att det ska bli sämre väder redan i morgon så det var lika bra att passa på. Sedan blir det inte så mycket mer i år tror jag. För när vi kommer hem från semestern är vi redan inne i september och då brukar det inte vara lockande att cykla t o f jobbet med fuktiga morgnar och blåsiga eftermiddagar 😉

Hem däremot fick jag upp en fart utan dess like. Inte så mycket på hastigheten kanske men desto mer på pulsen. Det var i och för sig skaplig vind, tidvis mot, men jag trampade på som om det vore sista gången för i år och det var det nog också 😉 I alla fall på vanlig cykel och till och från jobbet.

Vi tar visserligen med cyklarna på semestern – det gör vi alltid – men om det blir så mycket cyklat… Ja, det återstår att se 😉

Kvällen har vi ägnat åt semesterpackningen till stora delar. Det som är gjort det är gjort och resten får vi ta när vi drar i väg!

I morgon blir det vilodag och sovmorgon till rumpans stora glädje och för all del min också. Inga klockor som skräller före 06.00 och det är gott nog. När jag cyklar till jobbet är det minst en timma tidigare.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>