Trött som en gnu

…NÄR KLOCKSKRÄLLET ringde klockan 07.00 i morse. Vi hade beställt en släpkärra för avhämtning klockan 08.00 så det var bara att stiga upp…

Woffegubben hämtade kärran och vi lastade på allt som skulle för vidare transport till tippen. Vi hade tur med vädret under tiden vi höll på och även när vi lastade av all skit på tippen. Det blåste visserligen halv storm men solen tittade fram och endast några droppar föll när vi satt i bilen på väg till tippen.
Resten av dagen har det däremot regnat till och från, mest till! Jag hade planerat att få klippt gräsmattan efter tippen men det vara bara att glömma.

Nåja, vi kände oss sugna på att äta tacos så det blev en tur till ICA i Lerum istället för komplementhandling av lite grönsaker.

Vi avnjöt middagen i pensionärskuvösen…

Nä, vädret hade inte blivit bättre…

Men det går ju alldeles utmärkt att sitta där ändå. Det var varmt och skönt så vi behövde inte sätta på någon värme.

Det blev en tuff avslutning på arbetsveckan där fredagen var helt crazy med en massa konstigheter som uppstod. Sedan hängde ju det över oss att vi skulle få i väg allt skräp och trädgårdsavfall till tippen så det blev en skön och lång middag med avkoppling i kuvösen. Och faktum är att det är lite mysigt när det smattrar på taken av regnet 😉

Men i morgon ska det inte skrälla några klockor utan vi tänker sova tills vi vaknar av egen maskin 😉

I morgon har jag förhoppning om bättre väder och då ska jag i så fall klippa gräset och kanske kratta ut den bortgrävda rabatten så att vi kan börja så gräs. En och annan tvättmaskin behöver köras eftersom jag inte gjort ett dyft på hela veckan men som sagt…ingen klocka som ringer på morgonkvisten.

Jag har ju inte heller motionerat på hela veckan med undantag för en ynka lunchpowerwalk men vi får se? Jag borde ge mig ut med mountainbiken och träna då jag är totalt livrädd för att cykla i skogen…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>