Otroligt dum gjort…

NÄR JAG CYKLADE HEM I DAG efter jobbet bar jag mig så dumt åt så nu efteråt, när jag analyserar min dumhet så skäms jag för mig själv!

Jag körde mot rött ljus, gör inte det! Jag kikade i ögonvrån på det bilar som skulle komma rakt framför mig och såg att dom stod still så jag körde…men jag hade inte en tanke på att det kom bilar från sidan och jag såg det inte heller. Bilarna svängde alltså vänster och jag skulle rakt över.

Det resulterade i att jag blev påkörd av en stor hård bil på min högra sida och jag for i backen och måste ha snurrat runt totalt för det är på högra sidan jag landar, det borde varit vänster om det var rakt ner, jag nu har ont från ankel till axel.
Höger ben är svullet från knä och upp och höger axel kan jag förmodligen inte röra i morgon…

Nåja, jag får vara glad att jag överlevde! Och den stackars bilföraren kom utfarandes ur bilen och klappade om mig och jag bad om ursäkt eftersom det var jag som felat…

Så kör inte mot rött även om det verkar som om inte en endaste bil är på G – det är dagens kloka ord!

16 kommentarer tillOtroligt dum gjort…

 • Oj! Tur att det slutade väl!

  Kram

 • Men herregud!!! Du hade väl hjälm? Tur att det gick hyffsat bra trots allt, kraaaam!

 • nej men jösses vännen! Inte bra, men sån tur att det inte blev värre för dig. Jag hoppas att du känner dig nåtsånär i morgon i alla fall och att ni kan fira en mysig helg med barnen.

  Kram

 • Klart att man inte ska köra mot rött, men som bilist måste man ändå ta i beräkningen att det kan hända, så jag tycker nog att det – till viss del – var bägges fel ändå :-/ Borde du inte uppsöka sjukhus för att se till axeln, du kan ju faktiskt ha fått sprickor i den och om inte annat kanske du behöver lite smärtstillande.. 🙁
  Tur i oturen att det ändå gick så bra som det gjorde! Hoppas du/ni får en trevlig midsommar skadorna till trots! 🙂

 • Lena – Tack! Är man så dum så får man nog räkna med att det händer förr eller senare! Vi får hoppas att jag kan gå ur sängen i morgon 😉

 • Steffanie> Ja, jag hade hjälm – det har jag alltid och det var en himla tur efterso jag nu förstått att jag snurrade ett helt varv. Det är ju faktiskt du som ”tvingat” mig till hjälmanvändandet 😉 Däremot har inte far din hjälm så det första jag gjorde var att ringa honom och berätta…

 • Petra> Jag inser ju, som tur är, hur dumt jag bar mig åt och jag hoppas att det iinte blir värre än så här. Det räcker gott med att hela högersidan ”känns”. Vi åker till Stockholmsbarnen tidigt i morgon så jag hoppas att det ska gå bra. Tack för ditt stöd och ha en himla trevig Midsommar nu!

 • Snurran> Njae visst är det väl så men bilisten såg mig nog inte förrän det var för sent och jag måste nog ta på mig hela skulden. Jag kan tänka mig själv hur jag hade känt mig om dt hade hänt mig…! Nej, bilisten får nog ha all heder och han kom som sagt ut och klappade om mig och det blev en lång kö i korsningen eftersom han stannade direkt 😉

 • Du får sluta skrämmas så här! Och köp nu en hjälm till farsan också! *tittar strängt*

 • Steffanie> Han har hjälm sedan många år tillbaka men vägrar att använd den så du får gärna hjälpa mig att påverka 😉 Du och Anna har oftast större framgång med kampanjer likt denna 😉 Lovar att aldrig mer ta så felaktiga beslut vid rött ljus 😉

 • Anna

  Men MAMMAAAAA!!!!!! :-O Herre Gud vad du skräms!!!!

 • Men GELA!! Nu får du börjas ta det lugnt.Vad tusan du ska ju för fan bli mormor.Ska du missa det?? Kram Syrran

 • Anna> Nej, du behöver inte bli rädd jag lever och har bara lite ont här och där men jag håller med alla – det var dumt gjort och ska inte upprepas – lovar 😉

 • Synnöve> Jamen precis! Det var min första tanke – vad är jag för mormor och hoppas innerligt att ingen berättar för Leon hur dumt jag bar mig åt!

 • Man lär sig på sina misstah! Vilken tur att det int egick ännu sämre.

 • Junitjej> Ja, ibland har även dumsnutar änglavakt 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>