Nix

VI HAR INTE FÅTT DEN ÄROFULLA titeln som morföräldrar ännu 😉 Det är många som undrar och lika många som säger att jag måste höra av mig när det blir så nu är jag orolig att jag ska glömma någon 😉

Jag vet också att jag inte är särskilt aktiv vare sig det gäller motion, träning eller bloguppdateringar 😉 Men det händer inte så mycket, eller rättare sagt det gör det ju, men kanske inte av den karaktären som jag får lust att blogga om 😉

I går hade jag en helvetesdag på jobbet från tidig morgon till sen kväll och därtill hade vi cyklat till jobbet, Woffegubben och jag, vilket jag bittert ångrade när det var dags för hemfärd på sena kvällen.
Men det gick det också och faktum är att det var ett bra sätt att rensa hjärnkontoret från dagens vedermödor på 😉

Vi var hemma först vid 20-tiden men det gick det med. Bra vind och lite långsammare marschfart som det blir när vi är bägge till motsats när jag cyklar själv men tusan så mycket trevligare med sällskap!

Vi gjorde en uppgradering som visade sig vara rent katastrofal – därav en hektiskt gårdag – men det mesta har löst sig nu så i dag var det lite lugnare i dag – utan tvekan…

Midsommarhelgen kommer vi, om det nu inte råkar bli bebis i Malmö vill säga, att tillbringa i Stockholm med Anna och Oskar samt fyrbeningarna – det ska bli härligt att få träffas!

Jag och den ömme blivande morfadern längtar oss nästan ihjäl på att det ska verklighet på föderiet men å andra sidan är det nog värst för dom blivande föräldrarna så jag ska inte klaga.
Förresten så var den ömma modern själv tre veckor försenad så…;-)

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>