Inte tur och retur

BARA RETUR PÅ CYKEL I DAG, tanken var nog att jag skulle orka både och men när klockan ringde 04.30 i morse så bestämde jag att jag inte skulle orka 😉 Jag tog en timme välbehövlig avslappning på spikmattan istället. Sedan packade vi cykeln på bilen för cykelfärd hem efter avslutad arbetsdag.

Eftersom i stort sett hela dagen bestod av möten var det himla skönt att rensa hjärnkontoret med utmattande tramp. Jag hade verklig bra vind i dag och kom hem på mindre än en och en halv timma 😉
Woffegubben skulle ut med sina kolleger i kväll så det passade ganska bra att jag cyklade hem eftersom vi är så fattiga i vår familj att vi bara har en bil 😉

Det blev en häftig tur hem med en medvind som jag sällan får uppleva så det kändes bra för benen var en aning trötta. Jag tog samma väg som i går, dvs, längs Gråbovägen som är något kortare än när jag cyklar över Lerum/Jonsered och inga backar att prata om. Däremot går det svagt uppför hela vägen hem men som sagt…det kunde man stå ut med 😉

I morgon är det min ”tur” att slarva på kvällen med kolleger så då blir det sovmorgon och vare sig cykling eller andra aktiviteter. Jag får väl ändå vara nöjd med tre dagars cykling denna vecka även om en av dem då bara blev en enkelresa.
Vi ska bowla och jag får som vanligt följa med för att någon ska förlora 😉
Nädå, jag bara skojar – det ska bli trevligt! Jag har dock lämnat ett förbehåll om att jag inte följer med om vi får barn 😉 Det är tufft att gå i väntans tider!

Och att det är tillika tufft att få den ärofulla titeln som mormor – jag vet ju inte ens om jag klarar det? Just nu är det tusen tankar kring detta, väntan, spänning och en önskan om att allt ska gå bra för det blivande föräldraparet…

4 kommentarer tillInte tur och retur

  • Ta det lugnt, du kommer bli en alldelse underbar mormor, det är jag helt övertygad om! 🙂

  • Snurran> Tack 😉

  • Ahnna

    Håller med snurran. Tror att lillprinsen får en toppen mormor och morfar. Tänk om han kommer i morgon på min pappas födelsedag och mitt i kungabröllop. Men visst är det lite jobbigt att gå i väntans tider.Här är det en hel månad kvar innan man blir moster för första gången. Men det som ska göras i dag är att vara faster och mamma i bröllops bestyr, brosan ska gifta sig. /kram Ahnna

  • Ahnna> Åhh, jag hör att du har fullt upp 😉 Jadå, kommer han i morgon lär det klinga länge med tanke på att det i så fall blir samma dag som våran lilla prinsessa tar sitt stora steg 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>