Hopplöst efter…

MED UPPDATERINGAR – ibland räcker tiden bara inte till och ibland finns det helt enkelt inget vettigt att skriva 😉

Det har varit en ganska inaktiv vecka om man ser till motion och rörelse men vandringen i Varberg förra helgen tog ganska hårt på krafterna… Vilket i sig är lite märkligt eftersom det inte var någon jobbig terräng som t ex på Vättlefjäll och som dessutom är en halv mil längre!

I måndags hade jag i alla fall avsikten att klippa gräsemattorna efter avslutad arbetsdag om det nu inte varit så att gräsklipparen tagit sin sista suck…Suck!
Vi sa visserligen redan förra året att den börjar bli skruttig men den höll säsongen ut så?

Vi tittade först på en batteriklippare men tyckte nog att den var lite väl ”plastig” och den var tänkt för lite mindre ytor så det blev en Klippo igen…

…Så tisdagkvällen ägnades åt gräsklippning och som en värdig avslutning tog jag en runda med nya Mountainbiken…
Shit! Vad har jag egentligen gett mig inpå. Det var hur svårt som helst att cykla i skogsterräng och det var tur att jag inte hade pulsklockan på för den hade gått i bitar och då inte för att jag fick hög puls av att det var jobbigt utan snarare för rädsla 😉
Men jag får väl helt enkelt lägga lite tid på träning och förhoppningsvis komma över rädslan och i bästa fall få lite rutin 😉 Men det är en himmelsvid skillnad på att cykla och cykla – har jag konstaterat 😉

På onsdagen var jag ute och slarvade med Ledarna på vårfest 😉

Vi åkte Hisingen Runt med båt och frossade i skaldjur. En helt fantastisk kväll vädermässigt och som alltid mysigt att träffa ”killarna”. Jag och min kollega är dom enda kvinnliga hägringarna i den klubben 😉

Vi började med några pilsner i hamnen…

…innan det var dags att gå ombord…

Kassören, i mitten, kvällens viktigaste person (eftersom han ska betala kalaset) i mitten 😉

Såklart får kaptenen lite hjälp ut ur hamnen…

Det är minsann inte det lättaste med broöppning och allt 😉

Så vi lämnar Göteborgs hamn i strålande sol…


Och serveringspersonalen serverar inte bara – dom underhåller med sång och dans hela kvällen…

Och vi frossar…

I skaldjur med tillbehör 😉

En helt igenom trevlig kväll i gott sällskap, mysig underhållning och riktigt gott att äta…

2 kommentarer tillHopplöst efter…

  • Fast jag var väl den största hägringen?!? Det ser ut som att ni hade fantastiskt trevligt! Hade gärna velat vara med, men hade tyvärr lite svårt att komma ifrån. I onsdags låg jag nog och sov i min campervan somewhere i Northland, NZ.
    Ligger också efter med uppdateringar hos mig, men ska se om jag inte kan få upp lite bilder nu.

  • Åke> Ja, vi saknade dig mycket! Har följt dig så långt hittills. Fina bilder!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>