Hemma…

JODÅ VI KOM HEM efter vår trevliga helg i Stockholm hos Anna, Oskar och fyrbeningarna. Det blir svårt att hitta något att klaga på den här Midsommarhelgen, fint väder, trevligt sällskap och massor med god mat 😉

Och jag kan meddela alla som undrar att jag är i stort sett ”friskförklarad” från den smärtor mitt dumma beteende orsakade då jag cyklade mot rött ljus i torsdags och blev påkörd av en bil. Det har ömmat i höger ben och axel men som sagt nu känns det riktigt bra.

Det som däremot inte känns bra är att jag känner en stor rädsla i trafiken och får lite hjärtklappning när jag tänker på att jag ska cykla igen…

…Så nu har Woffegubben gått i genom cykeln…den skramlade påtagligt efter krocken och min tanke är att tvinga mig till att cykla till och från jobbet i morgon. Jag tror att det är enda chansen att komma över rädslan…

6 kommentarer tillHemma…

  • det tror jag också kan vara en bra idé, bara kroppen och cykeln är tillräckligt återställda 🙂

  • Snurran> Ja, Woffe har hållit på sedan vi hem kom. Bakhjulet är doxk skevt och det kan man ju inte justera utan inlämning…
    Återställningen tycks ha gått bra i dag kan jag till och med lyfta högerarmen 😉

  • Veronica

    Bra att du cyklar igen men det tar ett bra tag innan rädslan är borta. Jag cyklade ju in i en bildörr våren 1995 och det är inte så värst länge sedan jag slutade att vara dödsförskräckt över att en bildörr skulle fläkas upp framför mig.

  • Synnöve> Japp, så får det bi fortsättningsvis 😉

  • Veronica> Jag minns faktiskt det med fasa och det var ju inte ditt fel. Det är värre när man orsakar dumheterna själv. Men jag förstår att det tar tid innan man förtränger…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>