Bryter tystnaden ;-)

JO, JAG VET ATT JAG INTE uppdaterar särskilt ofta numera. Men jag tycker inte jag har något att skriva om…det är mest detsamma varje dag och vem orkar läsa om det??

Helgen tillbringades i som sagt i trädgården, den andra på rad nu och det var utan tvekan nödvändigt efter tre års misshandel då vi häckat hela somrarna i Varberg 😉
Jag lyckades också få en stor härlig blåsa mellan pekfinger och tumme trots att jag hade arbetshandskar på – kanske ett tecken på att man borde bo i lägenhet??

I måndags cyklade jag til och från jobbet i motvind och det tog näst intill knäcken på mig. Jag kan villigt erkänna att tankarna på att sälja cykeln på Blocket var nära… Jag somnade halv nio på måndagkväll och svor ve och fan när klockan skrällde i gång på tisdagmorgon – trots att jag sov som en klubbad säl 😉

I går började Woffegubben snacka om att han ville cykla med mig till jobbet men satte då en massa villkor… Han ville inte cykla över Lerum och Jonseredsbackarna just på grund av backarna utan föredrog gamla banvallen längs Gråbovägen.
Nåja, som den förstående hustru jag är så gick jag med på att vi i dag då skulle cykla tillsammans till jobbet. Egentligen tyckte jag nog att det var ren galenskap av honom att cykla bägge vägarna utan någon som helst träning innan men…

Sedan är ju den vägen himla besvärlig på grund av bygget med Partihallsmotet då man inte kommer igenom Gamlestaden eftersom det är stängt just på grund av detta. Men Woffe visste råd på detta så…

Vi gav oss i väg strax före 06 i morse och det gick riktigt bra måste jag säga!

Dagen kantades sedan av möten från morgon till sen eftermiddag och på lunchen rusade jag ut för att köpa lite fika som jag tänkte överraska med på hemvägen – vilket jag också gjorde i Gunnilse. Inte riktigt halva sträckan men näst intill…

OK, det medges att det var lite fjäsk men jag tycker nog att han gjorde ett bra jobb med nästan sex mil cykel på en dag 😉 Och som ni vet så är han ju ett kakmonster 😉

Jag har vissa funderingar på att cykla i morgon också för då ska Woffe ut på kvällen med arbetskamraterna…Men jag brukar ju göra en dags uppehåll eftersom dom mindre ädla delarna på kroppen, läs röven, inte gillar att jag cyklar varje dag. Men jag tar det beslutet till morgonen 😉 Det känns i och för sig bättre i dag än det gjorde i början på veckan men å andra sidan är inte natten slut ännu.

För övrigt är det mest tankarna på min ädla titel som MORMOR som tar upp den mesta tiden men det är lugnt som i graven just nu på den fronten. Å andra sidan är det ju faktiskt inte dags förrän i morgon 😉

Den som lever får se 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>