Tja, vad ska man säga…

JAG TOG MIG I KRAGEN och kom i väg till gymmet för att göra de övningar jag fick av sjukgymnasten i måndags. Dessa har ju tyvärr inte blivit gjorda pga av tjänsteresa och annat krafs som kommit i vägen. Men…

Jag testar dessutom nya linser från och med i dag, progressiva månadslinser. Och det går sådär…jag ser bra på håll men ska jag t ex läsa ett recept eller som på gymmet i dag när jag skulle läsa övningarna så går det inte med mindre än att jag sätter på glasögon också… Så jag får se hur det blir. Förmodligen går jag tillbaka till gamla varianten där jag ser halvtaskigt på håll och bättre mittemellan. Det ska fan bli gammal!

Styrkeprogrammet, som till fullo inriktar sig på mitt höftproblem, tog 90 minuter att genomföra med uppvärmning 10 minuter och lite stretchövningar på slutet. Jag hade tänkt att löpträna lite eftersom jag kände mig bra i morse när jag åkte hemifrån men den känslan var inte lika stark efter styrkepasset så det blev inget med det ;-(

Jag åkte istället till Önskabutiken i Lerum och köpte konfirmationspresent till min brorsdotter som konfirmeras nästa helg. Sedan bar det av hemöver med en maskin tvätt och lite matlagning som helt och hållet är dokumenterad via Ifåenen…Därav bildkvalitéen.

I dag blev det lammfärsbiffar…

Som täcks med en blandning av grekisk youghurt, finhackad rödlök och mosad fetaost…

Jag rostar pinjenötter i torr stekpanna…

Och riven färsk parmensanost…

Som sedan hälls ner i mos. Egentligen ska det vara potatismos men jag valde mos av blomkål istället vilket går alldeles utmärkt…

Ja, och minsann blev det middag även i dag…

Det smakade gott – helt OK om man säger så 😉

Jag får se om jag kör ett pass styrka i morgon igen på gymmet – det hänger på hur jag känner av höften i morgon. Det går relativt bra så länge medicinen verkar men när den effekten släpper så…

2 kommentarer tillTja, vad ska man säga…

  • Vilken medicin har du fått för höften? Jag äter Brufén för min. Verkar som om min cortisonspruta börjar släppa nu, jag har lite ondare än vad jag hade förra veckan… Hoppas det inte blir värre innan jag börjar gå ner, vill inte ta en spruta till. Maten ser ju god ut, men eftersom jag inte gillar blomkål eller fetaost och inte tål lök så blir jag inte lika läskad som jag hade kunnat bli 🙂

  • admin

    Lena> Jag har inte fått någon medicin utskriven för min läkare vill inte det då jag har astma…Men jag har på eget bevåg köpt receptfri Voltaren och Panodil. Det hjälper så till vida att det inte värker oavbrutet men löser förmodligen inte problemet.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>