I går och i dag…

JAG VAR UTE MED TJEJLIGAN i går kväll och sänkte några pilsner samt åt god mat. Vi var i Polen och det var så himla gott och mysigt. Timmarna bara rusade i väg och till slut efterlyste ”Flärdtjänsten” mig för han ville komma hem innan midnatt vilket inte lyckades särskilt bra 😉

I morse vaknade vi till sex minusgrader och en vind som innebar att det kändes som minst det dubbla minus… Det blev alltså ingen morgonträning av flera anledningar men det är alltid gött att kunna skylla på vädret så slipper man erkänna att jag inte hade orkat pga av nattsuddet kvällen innan 😉

Men det var det värt för det blev många världsproblem lösta under kvällen för att inte nämna alla goa skratt 😉

Efter jobbet i dag kände jag att jag får ta igen lite… Jag hade ett spinningpass inbokat men innan dess hade jag för avsikt att springa fem kilometer på löpbandet. Vad hände då?

Jo, jag lyckades avverka tre kilometer innan det blev panik i lägret och jag bara blev tvungen att stiga av för att lätta på trycket om man säger så…

Träning: Löpträning på löpbandet, gymmet

Totaltid: 00:22:29

Maxpuls: 145

Medelpuls: 136

Procent av maxpuls: 88

Procent av medelpuls: 82

Tid över pulsintervallet: 00:06:30

Tid under pulsintervallet: 00:00:00

Tid inom pulsintervallet: 00:17:00

Distans: 3 km

Förbrukade kalorier: 260

Efter det fortsatte jag med målsättningen att ändå klara min ambition med fem kilometer…

Träning: Löpträning på löpbandet, gymmet

Totaltid: 00:19:04

Maxpuls: 175

Medelpuls: 145

Procent av maxpuls: 107

Procent av medelpuls: 89

Tid över pulsintervallet: 00:09:43

Tid under pulsintervallet: 00:00:12

Tid inom pulsintervallet: 00:09:00

Distans: 2,5 km

Förbrukade kalorier: 250

Och det blev det ju med ”lite” marginal. Sedan var det dags för spinningen med Anki som alltid på torsdagar. Tyvärr berättade hon för oss att det blir den sista Ankitorsdagen eftersom hon ska bege sig till Bahamas i sex veckor och sedan ”bara” hoppa in som vikarie om någon annan av spinningledarna blir sjuka eller behöver vara lediga ;-( Det känns lite sorgligt för hon är så duktig och har så krävande och roliga pass…

Träning: Spinning med Anki

Totaltid: 00:55:10

Maxpuls: 136

Medelpuls: 113

Procent av maxpuls: 83

Procent av medelpuls: 69

Förbrukade kalorier: 453

Nu blir det vila ända till söndag…tror jag i alla fall?

2 kommentarer tillI går och i dag…

  • Haha, vila till söndag…tro det den som vill..:-D

  • Snurran> Har förståelse för att du inte tror mig 😉 Men det är så svinkallt ute så jag kan garantera att det varken blir löpträning eller något annat heller för den delen. Det är till och med tveksamt om jag ska gå till och från gymmet som jag brukar på söndag…om det nu inte blir varmare men det ser mörkt ut.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>