Helgen slut

I DET HÄR HUSET HAR DET VARIT riktigt slappt hela den här helgen. Fan vete vad som härjar här 😉

Vi fick visserligen allra pliktskyldigast städat av lite i går och jag röjde i några skåp och fixade nästa veckas omeletter men… Resten av tiden satt vi bänkade framför dumburken och såg en hög med filmer 😉

Det har inte varit så mycket bättre i dag om jag ska vara ärlig. Jo, jag stavgick fram och tillbaka till gymmet och tog en delsträcka av Tour de France igen. I dag blev det Alpe D’huez 😉 Men sedan har det inte blivit något vettigt gjort. Jag har nog gjort min årsförbrukning av TV-tittande på bara den här helgen!

Nu är dock alla bra filmer slut och något vettigt av utbudet kan vi inte hitta så det blir tidig sänggång och en god bok – inte fy skam det heller.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>