Att vakna…

MED NACKONT, HALSONT och nyser och fryser gör mig allmänt misstänksam. Jag är ju (peppar peppar – ta i trä) aldrig sjuk i vare sig det ena eller det andra! Så jag hoppas att det bara är falskt alarm?!

Det var 13,5 minus när jag steg upp vid niotiden i morse. Brrr, det var nog länge sedan vi hade så kallt – jag kan inte minnas faktiskt! Nu cirka två timmar senare är det nere i 9,3 men solen som lyser som en stolle har väl jagat bort några av ”minusarna”.

Det är vackert – utan tvekan – med frostiga tak och gnistrande gräsmattor av den lilla mängd snö som kom i dagarna. Däremot kan jag nog konstatera att det inte blir stavgång till och från gymmet i morgon om det inte sjunker avsevärt.

I morgon är det sista alpcyklingen innan julen står för dörren…om jag nu kan delta eftersom jag känner mig lite risig – men jag avbokar inget ännu utan ger ”det” en chans att försvina under dagen.

Nu blir det julklappsrim…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>