Om…

JAG ORKAR HAR JAG FÖR AVSIKT att stavgå till gymmet i morgon bitti då det vankas aplspinning? Men vi får se? Vädret spelar självklart en stor roll om det blir så eller ej. Just nu ser det inte ut som om det ska bli bättre. Vi hade regn till och från, mest till, hela resan hem från Uppsala.

Gymmet är nog det enda jag saknat under vår semester 😉 När jag förklarade för för vår alpspinningledare att jag inte skulle komma de kommande två söndagarna sa han…

– Semester mitt i träningssäsongen!? 😉

Klart är i alla fall att jag måste komma upp på banan igen vad gäller träningen! Nästa vecka ska jag boka in med tid min favvoinstruktör så att jag får ett nytt styrketräningsprogram också. Det kommer kanske att bidra till att det blir lite lättare och kanske mer spännande att komma igång igen.

Det är nämligen det värsta med mig när jag gjort uppehåll – att det är så himla segt att komma tillbaka där jag var!

Tyvärr blir det ingen bra vecka egentligen för nystart för det blir en resa till Stockholm (där går minst två dagar bort) och en kväll ska det ut och rumlas med facket, vårt höstmöte står i faggorna och efter avslutat möte blir det förstås lite rajtan bajtan på Polska. Men, det får bli som det blir. Får väl försöka se det positivt om jag nu kan 😉

Nu tror jag att jag ska ge mig för i dag. En härlig dusch och sedan den minst lika härliga sängen 😉

1 kommentar tillOm…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>