Har inte riktigt fattat

ATT DET NU ENDAST ÅTERSTÅR några få timmar tills vi är på väg! Det ska bli så obeskrivligt skönt och spännande i och med att halva skaran av våra kära barn är på plats redan och att vi ska fira semester tillsammans. Tyvärr blev det bara halva skaran av barnen men jag hoppas att det kommer fler tillfällen så i stället för att sörja att det nu blev som det blev när inte blev som det skule så ser jag framemot en eventuell resa där vi är fulltaliga 😉

Jag började min dag med att göra tio omeletter till den stora kastrull av svampstuvning jag gjorde i går kväll. Det stod trettio ägg i kylen och bad om att bli omhändertagna i stället för att gå till kompost. Så det blev alltså omeletter i hög. Två åt vi upp till frukost med stekta tomater till och resten åkte in i frysen.

Sedan har vi förstås packat i och ur resväskorna ännu en vända – alltså jag bara undrar? Vi är ju inga förstagångsresenärer precis men…

Jag chattade lite med Steffanie och dom har det så bra och trivs så gott. Nöjda med hotell och omgivningar och det känns bra. Resorna är ju inte gratis precis så det är viktigt att man blir nöjd.

Vi bodde ju på samma hotell förra gången vi var där så jag vet att det är svårt att hitta något att klaga på men vi är ju alla olika så det kändes skönt att få veta att dom är nöjda.

Och jag har haft en bra dag om jag får säga det själv – bara några jobbsamtal och det beror mest på att jag inte hänvisat bort mig förrän nu.

Nu är det alltså bara några skälvande timmar kvar och jag ska ställa mig i duschen och tanken var nog att vi skulle äta middag innan avresa…men ingen av oss orkar efter omelttfrukosten 😉

Så vi får ta något på flyplatsen om det är så att hungern hinner i kapp. Klockan 20.00 kommer taxin och sedan finns det ingen återvändo 😉

4 kommentarer tillHar inte riktigt fattat

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>