I dagarna tre

HAR JAG VARIT LEDIG om man nu kan rubricera det som ledighet. Egentligen har jag väl bara bytt arbetsplats 😉 Jag har putsat alla våra fönster inklusive pensionärskuvösen vilket tog halva dagen av den första lediga… 12 dörrar från golv till tak och alla ”spåren” som dörrarna löper i när man vill öppna. Phew!

Sedan är det förstås husets 11 fönster, med in- och utsida, och en altandörr som också är glas rakt igenom. Att inte förglömma har vi ju tre fönster på svartbygget också, det vill säga farstukvisten 😉 Dock är jag glad över våra nya fönster som inte behöver puts emellan också…

1_fonterputsningen.jpg

Därtill har jag planterat om 56 orchideer och det kan jag bara säga att det var mördande för ryggen…

1_planteratom.jpg

Dom resterande får vänta till nästa gång för dom är alla relativt nyinköpta 😉

Även om jag är ledig smög det sig in lite jobb mitt i omplanteringen – telefonmöte…

2_telefonmoteemellan.jpg

Men allt går ju…med god vilja och hemlängtan 😉

Några stackare fick sina blomkvistar avbrutna av den grymma omplantererskan…

3_nagraavbrutna.jpg

Nu känns det bra med lite somrigare gardiner och ett nystädat hus. Trots att man kan ifrågasätta min ”ledighet” är det en mental känsla som är lätt att leva med – nu är det klart!

4_sommargardiner.jpg

5_nyadukar.jpg

Nya fräscha dukar och vita ljus istället för svarta…

6_allrumlitesomrigare.jpg

Även pensionärskuvösen fick sig en avsugning och golvtvätt…

7_pensionarskuvosen.jpg

Och ute ösregnar det, vilket det i och för sig har gjort alla tre dagarna men de två tidigare har solen tittat fram efter lunch ungefär – så icke i dag…

8_osregnar.jpg

Nu är jag trött som en gnu men nöjd…

Innan Woffegubben kommer hem för vidare transport till Varberg ska jag försöka få packat inför min resa som bär åstad tisdagmorgon. Det blir en korthelg i Varberg, tyvärr, jag ska jobba från 08 på morgonen på söndag ;-(

4 kommentarer tillI dagarna tre

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>