Lite av något

EN HATTIG DAG…

Lite röj i rabatterna. Målning av vägg i pensionärskuvösen, halva, sedan fick Woffegubben ta över eftersom jag skulle hänga ut tvätt 😉 Resten av dagen gick till stryktvätten – fy attan vad tråkigt det är att styrka.

Nu känns det som om ryggen ska gå av på mitten så resten av kvällen blir det avkoppling vid dumburken.

4 kommentarer tillLite av något

  • Bim

    Jag strök precis allt förr. När barnen var små så strök jag till och med lakanen… Sen slutade jag med det, men strök alla kläder, till och med underkläderna… Sen slutade jag med det. Nu stryker jag absolut ingenting! ;-D

  • Bim> Ett klokt beslut 😉

  • Ahnna

    När det gäller detta är jag periodare. Men pluggandet har gjort att bland får jag skita i det. Men har lärt mig att hänga tvätten rätt så den inte blir så strycklig.

    Kram Ahnna

  • Ha så skönt i soffan, det är ni verkligen värda!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>