En lång fredag

JAG BÖRJADE DENNA LÅNGFREDAG med en ljuvlig löprunda. Det blev en sju-kilometare och trots att det var tungt, vilket inte är så konstigt då det var en hel evighet sedan sist, så kändes det helt fantastiskt denna ljuva morgon. Strålande sol redan då och ett lugn som infann sig trots flåset…

Woffegubben och jag gav oss sedan av mot Upplands Väsby till Anna och Oskar för gemensam frukost. Steffanie och Peter skulle träffa goda vänner under dagen så hel familj blir vi först i morgon.

Anna beslutade att jag behövde ett nytt objektiv till kameran så vi åkte ut och letade tills vi hittade det. Ett 30 mm 1:1.4. Hon har också ett sådant och är jättenöjd. Jag vet inte riktigt ännu – det krävs nog lite utvärdering och lugn och ro med lite exprimentarande innan jag kan säga att det är bättre än det andra. I alla fall blir kameran betydligt lättare då objektivet inte är så stort som det andra och det är ju alltid något 😉

Vi handlade även morgondagens påskamat på väg hem från Bromma där vi köpte objektivet. Skönt att slippa ge sig ut i morgon kan jag tänka mig. Det blir familjen samt Oskars syster med familj som ska fira påsken tillsammans.

På eftermiddagen tog vi en helt underbar fyrbeningspromenad i de fina trakterna hemma hos Anna och Oskar. Jag är mycket imponerad över just dessa promenadstråk som kantar och genomforsar hela Upplands Väsby. Här har man tänkt till – utan tvekan…

På väg ut, i Anna och Oskars ljusgård, växer det Magnolia och apelsinträd…

1_apelsintrad.gif

2_promenad.gif

Flaxa hittar en stor ”pinne”…

3_flaxahittatpinne.gif

Boris, den förstfödde…

4_borissot.gif

Dotter och farsa…

5_dotterofar.gif

Leklusten finns kvar…

6_lrklustenkvar.gif

Är man vandrare så är man…

7_vandraren.gif

Ånä, jag hittade ”pinnen” först…

8_minpinnetack.gif

”Den gamle” visar upp sina konster genom att hoppa över Annas uppsträckta ben…

9_borishoppar.gif

De unga tu…

10_annaooskar.gif

4 kommentarer tillEn lång fredag

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>