Ser man på

I SISTA SKÄLVANDE MINUTEN kom jag i väg för att hinna till spinning puls-passet som började 18.45 😉

För övrigt har det varit en bra dag och det mesta rullar på som om det aldrig hade gjort annat. En bra dag med andra ord och en del saker har blivit ”bortjobbade” som legat på hög ett tag.

Vi har testfakturerat och jag har skickat filen vidare för utskrift som kommer att granskas under morgondagen – spännande!

På spinningen var det som vanligt fullt ös och det kändes härligt att få cykla bort lite spänningar och fundera på annat än systemkonfigurationer och ftp ett tag.

I dag fick Woffegubben hem sin nya dator (hans flrsvann ju med inbrottstjuvarna), en bärbar MacBook, lika häftig som min 😉 Så nu är han väl inte särskilt kontaktbar några dagar framöver.

I morgon kommer min favvokonsult förbi och på kvällen går vi nog ut en sväng med ”projektarna” och tar en pilsner. Det kan inte hjälpas men även om det är fullt ös så får man ju tänka sig för så man inte hamnar i dilemmat med maltbrist 😉

1 kommentar tillSer man på

  • Bim

    Ja, det är allt en härlig känsla att sitta med en sprillans nya liten bärbar dator framför sig! 😀

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>