No Point of Return

DET ÄR JU HELT KLART ATT jag inte kunde missa sista alpspinningen i morse…som jag sett fram emot detta event varje söndag så länge nu! Nej, även om det var lite stelt och ömt (på vissa mindre ädlare delar) på kroppen i dag efter Spinn of Hope i går så fanns det egentligen inget alternativ för hade jag inte deltagit hade jag ångrat mig – så är det bara.

Stefan, vår instruktör, är så proffsig och så engagerad så det är en njutning varje gång trots hårt slit upp mot Alpe d’Huez som var dagens mål i detta den sista delsträckan av Tour de France.

För, som Stefan mycket riktigt påpekade, är det nu dags att ta fram den ”riktiga” cykeln och få fart på cykelturerna utomhus tills det är dags igen för nästa omgång.

I sanning är det väl så också att även om alpspinningen har fortsatt så hade jag ändå inte kunna delta för nu drar snart säsongen i Varberg i gång så…

När jag kom från gymmet beslöt vi oss för att åka ut och jaga en rygga för min nya kamera. Väskan som var med i beställningen är bra men jobbig att släpa när man är van vid ryggsäck. Det var svårt att välja och alla kostade en mindre förmögenhet men till slut slog jag till för en till priset av 700 riksdaler.

Axelväskan är för den saken skull inte helt utan värde men jag känner att om jag ska ut på fotosafari så passar det mig bättre med ryggvariant.

1_Mediamarkt.gif

Jag kompletterade också min utrustning med ett extra batteri (som för all del kostade en mindre förmögenhet det också) och skulle även köpt ett minneskort till men kände att jag behövde lite experthjälp av Anna innan så det får bli till påsk 😉

Det är i sanning en hel vetenskap det här med nya kameran men jag har å andra sidan inte haft tiden ännu för att sätta mig in i allt och en del saker förstår jag inte heller – det är tur att man har arvingarna som kan ge goda råd…

När vi ändå ar ute och tokshoppade så tog vi en sväng om Ikea för att köpa en ny hylla till tvättstugan – den gamla är bra sliten och krackelerad och har suttit i huset sedan vi flyttade in. Elementet är ju bytt (i samband med pannbytet) och det ser lite taskigt ut med den gamla hyllan.

2_iken.gif

3_middagute.gif

Vi passade på att äta middag ute i dag så det blev ”Kalte Küche” som min svärfar alltid sade när man gick på restaurang i stället för att laga middag hemma.

Nåväl, det händer inte så ofta i den här familjen så det må vara hänt 😉

Och nu är den nya hyllan uppsatt…

4_nyhylla.gif

4 kommentarer tillNo Point of Return

  • Bim

    Åh, vad jag gillar den här meningen: ”för nu drar snart säsongen i Varberg i gång så…”! Då känner man att det alldeles strax är VÅR! 😀

  • Bim> Ja, vad härligt! Det är väl en himla tur att vi har lite ”målstolpar” att gå på 😉 Jag vet ju att du längtar lika mycket som jag efter den där våren och alla känslor det medför! *Kram*

  • Synd att ni inte tog vägen om mig så hade jag bjudit på kaffe,när ni ändå var på Ikea.Kram Synnöve

  • Synnöve> Jag tog nog för givet att du vara i Larsared 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>