Nästan som vanligt igen

I DAG BLEV JAG BARA KVAR på jobbet till 19. Känns som om det var länge sedan sist för att det varit så intensivt ett tag nu med långa arbetsdagar eller rättare sagt dagar och kvällar. Det tar på krafterna kan jag känna nu så här i efterhand.

Men vi är i mål och det känns underbart. I dag har det varit så lugnt och telefonen har inte gått på högvarv vilket jag hade förväntat mig. Men alla är helt fantastiska och tagit till sig den nya tekniken otroligt snabbt.

Jag har mycket kvar att lösa men känner trots det stor förhoppning om att det mesta ska bli normalt snart igen. Och i morgon har jag bokat in mig på spinningpass och det blir riktigt spännande att se om jag kan komma i väg i normal tid.

I morse innan jobbet var vi i väg till Rörtjänst, vår lokala ”rörkrökare” och lämnade nyckeln så att dom kunde göra hembesök i vårt pannrum. Det börjar bli dags att byta värmepannan så nu väntar vi bara på en offert från dem. Den kan kanske hålla ett tag till men vi har reparerat den till ganska stora kostnader varje år nu under tre tillfällen så det är kanske lika bra att göra slag i saken.

Det är ju tyvärr stora pengar men vi kan ju å andra sidan inte hålla på att laga den gamla (som är 24 år) för en mindre förmögenhet heller varje gång den behagar sluta funka. Och det mina vänner händer ALDRIG på sommaren eller våren utan ALLTID när det är vinter och minusgrader ute 😉

Nu hör jag hur sängen ropar på mig och jag tänker inte trilskas utan lyder snällt order 😉

4 kommentarer tillNästan som vanligt igen

  • Ni kanske skulle investera i bergvärme när pannan ska bytas ut? Visst det kostar förbaskat mycket, men efter vad jag har hört så tar man igen den kostnaden ganska snabbt..

  • Bim

    ”Bara kvar till 19” (!) ”Bara” ;-D

  • Snurran> Ja, det är riktigt men då är man minst fyra i hushållet och inte med ena foten i graven som vi är 😉 En sådan installation går lös på 150 000 och det kommer vi aldrig att tjäna in under vår livstid. Hade vi varit yngre så hade det inte varit någon big deal men som sagt. Jag vill helst slippa att ta nya lån dessutom men några 150 lappar har jag inte på sparkontot så det blir en ny elpanna som vi redan har. Vi har givetvis ältat och räknat på detta under en lång tid. *Kram*

  • Bim> Med tanke på mina arbetstider den sista tiden så kändes det nästan som ”halvtid” att kunna gå hem så tidigt i går 😉 Men snart skall väl det normaliseras och bli ”vanligt” igen 😉 *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>