Klockrent

I MORSE STARTADE HON precis som alltid med undantag för i går morse. Hmmm? Nåja, vi log tacksamt bägge två och for i väg till jobb (jag) och verkstad (Woffegubben). Verkstaden konstaterade att batteriet inte var mycket att hänga i granen…Så på lunchen åkte Woffe och införskaffade ett nytt.

På jobbet blev det en hektisk dag men med problem som gick att lösa även om det nu tog mycket tid i anspråk. Och när det var dags att gå hem ska vi bara inte snacka om, för då blev inte Woffe klar i tid och jag hade en inbokad tid på gymmet för Spinning Intensiv…

Det hela slutade med att jag gav upp, tog bilen och for i väg och Woffe fick jobba klart och sedan ta bussen hem…

Jag hann precis bli omklädd och klar i tid för spinningpasset men det kändes motigt ända tills jag satt på sadeln…då jäklar annamma 😉

Så det kan bli!

3 kommentarer tillKlockrent

  • Skönt att det inte var nåt värre än batteriet… blir lätt så kostsamt. Kram Petra

  • Petra> Det var skönt att det inte var något värre för precis som du säger brukar det bli dyrt och är det fullt tillräckligt med ett batteri för sjuhundra 😉 Nu är det dessutom bytt så vi hoppas att det är över för denna gång

  • Bim

    Vad härligt att det inte var något större fel!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>