I dag

HAR JAG ÄNTLIGEN FÅTT beställt min nya fina kamera…

nikon-d60-body.jpg

Anna har hjälpt mig eller rättare sagt hon har gjort hela beställningen 😉

Jag tror att det blir en riktig höjdare 😉

Nu är det bara att vänta på leverans…

2 kommentarer tillI dag

  • Bim

    Vad roligt! Då har vi många fina bilder att se fram emot här i bloggen framöver då! ;-D

  • Bim> Det är i alla fall min förhoppning. Jag kommer inte riktigt överens med kameran jag köpte efter inbrottet då jag blev av med min andra 😉 Jag är ju verkligen bara en amatör men ska be Anna och Steffanie ge mig en duvning över påskhelgen då vi alla ska träffas i Stockholm. Dom är ju bägge ruskigt duktiga på det här med fotografering…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>