Drabbad

AV VÄRSTA VÅRKÄNSLAN i morse trots 8 minusgrader men med full fralla på solen och den mest innerliga vårkonserten från småfåglarna i trädgården när jag öppnade dörren…

Vi hade sovmorgon i morse för vi hade ett inbokat besök på banken för att prata pension. Så vi åkte inte hemifrån förrän strax före åtta. Då var det ljust, och som tidigare nämnt, en strålande sol och ett himla liv på fåglarna. När vi lämnade banken cirka två timmar senare var det fortfarande kallt men soligt. Det ingav vissa förhoppningar om en fin helg och en försiktig analkande av VÅREN.

På jobbet var det som vanligt fullt ös medvetslös och döm om min besvikelse när jag, i sällskap med en kollega, går ut för att äta lunch och hamnar i det gråaste snöoväder jag skådat på länge… Men Hallå SMHI!?

Mina vårkänslor, som jag kände så väl av i morse, försvann snabbare än en månadslön och när vi på väg hem från jobbet, vid 19.30, mötte minst 4 saltbilar var dom helt borta kan jag säga i förtroende. Jag som hade sett fram emot en riktigt skön promenadhelg – fan också…

1_snoigen.gif

Men nu är det som det är när det inte blev som det skulle och jobbet tar ändå min tid i anspråk så det är väl bara att hoppas på bättre tider.

Kvällen har jag ägnat åt att prata med min bror och vår pappas död som inföll i förrgår. Han har tagit ett stort ansvar i den här processen under en längre tid och det är bara att konstatera att det är sorgligt men sant. Farsgubben fick trots allt ett ganska långt liv och jag är glad att det gick fort för pappa är inte typen som accepterar att ligga som ett vårdpaket år ut och år in. Ha tillhör liksom inte den generationen.

6 kommentarer tillDrabbad

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>