Tvångskommendering ;-)

EFTERSOM JAG FAKTISKT kom ur sängen i morse så blev det i dag, som utlovat, tvångskommendering till gymmet 😉

Woffegubben har inte satt sin fot där på väldigt länge på grund av en knäskada han ådrog sig när vi höll på som värst med altanprojektet. Knäet blev ju inte nämvärt bättre sedan av att vi fortsatte med allrum och vardagsrum. Åldern tar utan tvekan ut sin rätt 😉

Men i dag så var det i alla fall så dags. Först blev det 65 minuter styrka och sedan 60 minuter badminton som kondition. Det var länge sedan sist och jag misstänker redan nu att jag inte kan lyfta min högerarm i morgon. Jag känner redan nu att det är en lycka att ha headset om nu telefonen skulle ringa för jag skulle inte klara av att lyfta telefonluren… I alla fall inte med högern 😉

Nåja, nu känns det gott i samvetet och vi kan ägna resten av dagen/kvällen till slapperi 😉

I morgon ska jag testa ett nytt spinningpass med en, för mig, helt ny instruktör. Ska bli kul! Och det får bli lite kompensation för Spinning Puls som normalt är på tisdagskvällar undantaget i dag då. Gymmet stängde 16.00 i dag.

Jag hade i och för sig tänkt mig en tur på rullskidorna hem om vi inte hade tagit badminton som kondition efter styrkepasset. Jag var nämligen vägen om Udén Sport i går och köpte mig ett par nya stavar med rätt spets för just rullskidor. Jag har ju använt mina ”vanliga” stavar som jag har till långfärdsskidorna och insett nu, vad jag fick råd om redan från början, att det inte funkar så där himla bra. Men det kommer förhoppningsvis fler tillfällen.

Nästa vecka ska jag för övrigt hämta mina ”riktiga” skidor som är inlämnade för grundvallning för på torsdag bär det i väg till Långberget för träningsläger 😉 Det ska bli så himla kul!

5 kommentarer tillTvångskommendering ;-)

 • Gudrun

  Hej Angela,

  Jag letar efter bilder som rör Clas Alströmer och hans väg. Så kom jag på din cykeltur våren 2005 med minnesmärket i sten. Jättekul, men jag kan inte lista ut var det ligger. Jonsered borde det vara, men du är uppe i backarna och han byggde vägen längs Aspen där järnvägen går nu. Kan du berätta vart jag ska vända mig för att själv fotografera stenen? Det blir pendeltåg – till Jonsered antagligen, men vart sedan?

  Jag är väldigt tacksam om du kan beskriva det!

 • Gudrun> Det stämmer! Stenen står på vägen mellan Jonsered och Lerum. Det är den vägen han byggde och den är riktigt backig kan jag berätta. Jag kan varmt rekommendera ett besök i vitsippetid för då är det gudomligt vackert där.

  Det stämmer att du får ta pendeltåget mot Alingsås och du kan hoppa av antingen före eller efter Jonsered.

  Var bor du? Har du möjlighet att cykla sträckan?

 • Bim

  I dag så köpte jag TRE stycken små lampor! Bilder kommer strax! 😉

 • Lotta

  Woffe! skylla på knät för att inte träna mage och rygg och armar. Haha Det var nytt även för den som alltid hittar något att skylla på för att slippa träna. Kram Lotta

 • Lotta> Haha, du har hittat en outsinlig källa till ursäkter varför man inte kan träna 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>