Sista dagen

NU ÄR DET BANNE MIG SNART vardag igen… Kanske är det lika bra för jaq har faktiskt inte tid att vara ledig mer hur sorgligt det än må låta. Jag behöver också komma från den marktjänst som det ju faktiskt innebär med gäster i huset. Jag vill inte beklaga mig bara säga att det var precis lagom 😉

Vid 10-snåret bar det av med Renate och mig för vidare transport till Landvetter flygplats och där vidare med flyg hem till Hamburg igen. På vägen hem slank jag in på gymmet – vilket var välbehövligt efter all god mat och allt annat som här julen till…

Det blev mest motion i dag för jag kände inte för styrkan, eller rättare sagt jag hade väl inte styrkan 😉 Så det blev 60 minuter powerwalk på löpbandet och sedan 30 minuter crosstrainer – bägge med fettförbränningspass 😉

Resten av dagen har det snurrat ett antal maskiner tvätt och gör så även fortsatt. Woffegubben ringde precis och sade att han skulle rusa till bussen. Han har jobbat i dag så jag fick själv ta adjö av storsyster. Nåja, någon måste ju försörja familjen 😉

Och ska man då ge sig på att summera jul och nyår så har det varit i familjens sköte vilket alltid är en härlig känsla. Lite tomt känns det då vi inte har någon resa att se tillbaka på men man kan ju inte få allt här i världen. Och soptunnan är förstås sprängfylld och det dröjer ännu en vecka innan den töms 😉 Och brevlådans lås är igenfrusen – precis som det förväntas när man vaknar till 10 minusgrader…

4 kommentarer tillSista dagen

 • Jag ser fram emot v. 3, då återgår allt till det normala här. Just nu hinner man ju knappt andas… Nåja… Nu har jag städat o fejjat hela dagen.. Gäster ikväll. Men nu pallar jag inte mer så satte mig här nu med ett glas kall dricka. Strax måste maten påbörjas…men först måste ryggen vila lite..

  Hur går det med larm o så? Har ni fått leveranstid på det? Vet svärföräldrarna fick vänta länge innan deras kom, 3 månader har jag för mig..

  Kram Petra

 • Petra> Det kan bl lite väl mycket även om det brukar sluta med att man är nöjd och belåten och alla känner sign omhändertagna…

  Vi har ju låssmed i släkten vilket ger en viss förtur… 😉

  Ha en trevlig kväll med gästerna! *Kram*

 • Bim

  Ja, fy… Tio minus här i dag också… Och så en kall blåst på det… Blä… 🙁

 • Bim> Usch då, har har det åtminstone inte blåst OCKSÅ. En solig fin dag har det varit men som sagt…kall!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>