Ända in på slutet

VECKAN ÄR SLUT, i alla fall arbetsveckan som ju är en sanning med modifikation eftersom jag har en hel väska med jobb med mig hem.

Jag orkade inte börja i kväll så det får bli under lördag eller söndag. Eller möjligtvis på tåget tidigt måndagmorgon till Stockholm.

I dag trodde jag nog att helvetet brakat loss totalt och det hade det också fram till 12.00 när folk kunde börja arbete och systemet var uppe igen. Nåväl, nu är det fredagkväll och vi ska se framåt…eller hur?

Jag kom i alla fall iväg så jag hann avtacka min frissa som ska gå i pension snart. Hon jobbar bara nästa vecka också och då är ju jag på resande fot större delen av den. Jag tror hon varit ”min” i över 20 år!

Det var härligt att få lämna över en lite blomma och ett stort lycka till i hennes nya liv som pensionär. Inte utan att man blir lite avis 😉

Hon blev väldigt rörd och då gladde det mig än mer att jag mer eller mindre fick springa från jobbet med andan i halsen för att hinna. Nu har hon klippt mig för sista gången – det känns konstigt.

I kväll har vi inte gjort något. Jag var trött redan vid 19-tiden och hade nog somnat som en stock om inte Woffegubben hade lockat och pockat med en videofilm i sovrummet som vi alltså avnjöt nerbäddade med sängbotten upphissad i bekväm ställning.

Filmen, Into the Wild fick vi av Anna och Oskar i julklapp I

En helt otrolig film! Inte ens jag somnade 😉

Jag kan varmt rekommendera den till alla – se den!

Egentligen hade vi behövt handla i dag och meningen var att vi skulle gjort det när Woffe, som fick åka buss hem, kom men sanningen att säga orkade jag inte. Dagen har varit så intensiv med allt vad den inneburit så jag var helt slut när jag väl kom innanför dörren. Vi får väl se om vi hinner slänga i väg under helgen. Städa behöver vi också men…jag har ännu aldrig i min dag upplevt att städning gör sig självt eller någon osynlig ängel kommer och utför den…så den lär med andra ord inte smita ifrån oss.

Annars var ju tanken, den här vilodagen från gym och annan aktivitet, att det skulle hinnas med. I morgon och på söndag har jag inbokade pass igen och då rinner bara tiden iväg.

På måndag drar jag till Stockholm igen och direkt från Stockholm på måndagkväll till Helsingborg och stannar där i dagarna två. Alltså inte hemma igen förrän sent på onsdagkväll. Men nu tar vi helgen först 😉

4 kommentarer tillÄnda in på slutet

 • Bim

  Jag har hört av andra att den filmen ska vara jättebra. Så jag måste nog ta och se den snart.

  Ha en trevlig helg nu. Kram!

 • Bim> Gör det – den är bra och gripande!

  Trevlig helg till dig oxå 😉 *Kram*

 • Hör av dig om du har lust att ses en snabbis.

  Kramar Petra

 • Petra> Det hade verkligen varit kul om det bara hade funnits tid. Men på dagarna sitter jag upptagen med vår systemleverantör och så även på tisdagkväll och sedan bär det ju av hem på onsdag efter avslutat arbetsdag.

  Skulle något i schemat ändras ringer jag dig dock gärna 😉 *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>