Stockholm-Göteborg

EFTER EN MYCKET GIVANDE DAG i Stockholm är jag åter på hemmaplan. Visserligen är det jobigt att resa till Den Kungliga Huvustaden bara över dagen men det var det värt! Att jag sedan hade trevligt sällskap gjorde ju inte saken sämre 😉

I morgon är det tänkt att jag ska göra en hejdundrande entré på gymmet igen 😉 Det blir cirkelträning och spining puls. I bästa fall har dom inte dragit in mitt årskort i brist på närvaro 😉 Och herrn (läs Woffe) i huset mumlade något om att eventuellt hänga på – det ni!

I väntan på att jag skulle anträda Göteborgs Centralstation var Woffegubben i kväll i väg och köpte nya golvlister i ek till allrummet samt vit färg till övriga snickerier i samma utrymme som nu ser för kasst ut då resten är nyfixat. Kanske kan jag ta någon dag ledigt i slutet på veckan och få måleriet klart. Det skulle vara en god välgärning men vi får se hur arbetsbelastningen ser ut. I morgon har jag flera viktiga möten som jag hoppas ska ge det resultat jag önskar mig mest av allt just nu jobbmässigt?!

PÅ onsdagkväll är det årsmöte med facket och det brukar alltid innebära en trevlig fortsättning på kvällen efter avslutat möte. Det blir inget undantag från den regeln i år 😉

”Vår” målare var förbi och lämnade nyckeln tillbaka för det glömde vi alldeles av i går då han åkte hem efter avslutat arbete. Han fick ingen fika heller för han tyckte att vi hade huset fullt ändå av ”Välgörarna” som hämtade de gamla möblerna. Men vi tänker oss att vi kan bjuda ner både han och frun när vi är klara och möblerna har anlänt så får han se hur det blir när det är klart! Det passar kanske med en lite glöggafton då eftersom vi inte får möblerna förrän i luciaveckan 😉

Så med tanke på ovanstående får vi se när jag har tid att titta in här igen 😉

2 kommentarer tillStockholm-Göteborg

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>