På hemväg

NU ÄR BÄGGE BARNEN på väg hem och Woffegubben har fraktat dem till Göteborgs Centralstation för vidare transport hemöver till Stockholm respektive Malmö. Jag stannade hemma och plockade bort alla hundleksaker, tog hand om middagsrester och disk. Lite sorgligt är det varje gång men bara att konstatera att dom är vuxna nu, har sina liv och morsan och farsan finns där men inte längre på heltid 😉

Helgen gick som vanligt alldeles för snabbt, knappt kom dom in genom dörren förrän det var dags att gå ut genom densamma igen. Dock den lilla tid som blev har varit trevlig och det har skrattats och smågnabbats över det mesta 😉

Hakuna Matata!

Måndag snart igen och vi ska börja att så smått förbereda för målning och tapetering av allrummet. Det ska röjas bort en himmlens massa möbler och prylar som är placerade i dem. Tapeter ska rivas ner och därtill ska det hinnas med lite till. Som tur är har jag inga tjänsteresor nästa vecka så det ska nog gå enligt plan.

På tisdag har jag bokat Cirkelträning samt Spinning Puls och på onsdag drar Stefan, vår cykelmästare på gymmet som höll i Alpspinningen i vintras, 90-minuterspass med videospinning och det vill jag inte missa för allt i världen. Jag hade förhoppningen att i dag, efter det att barnen åkt, hinna med ett träningspass på rullskidorna men efter lite lövsopning utomhus och röjning här inne så fanns det inga krafter kvar.

Klart att jag skulle kunna ge mig i väg nu, 19.02 men orken finns faktiskt inte. Jag går här hemma vid och mest myser av helgen som varit med tända ljus och bra musik, så kallad mental träning ;-O

Jag gissar att det inte är föbjudet heller 😉

7 kommentarer tillPå hemväg

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>