Om någon undrar vart torsdagskvällen…

TOG VÄGEN SÅ finns svaret nedan…

1_bokhyllaklar.jpg

Nu återstår bara att få in allt som står på bord, bänkar och golv, i kassar och kartonger Det ska bli skönt att få lite golvyta igen ;-). Och att köra alla kartonger och skräp som projektet genererat till tippen. Likaså ska alla verktyg, sågar, arbetsbänkar annat bråte ut i garaget där det hör hemma. Och att köpa en ny TV – den gamla ”tjock-TV:n” får ju som synes inte plats…

På väg hem i dag köpte vi nya möbler till altanen. Det är inte bra att vara gift med en grafiker för på väg från jobbet snackade han sig varm om en annons han gjort under dagen med trädgårdsmöbler i teak…

Nu är det ju inget projekt med hög prio om man säger så. Dom lär nog får stå kvar i sina kartonger till våren anländer. Under alla omständigheter kräver hemtransporten att vi hyr en släpkärra och hämtar hem dem på lördag. Det blev ett jättestort teakbord och åtta stolar i någon slags väv men med teakdetaljer på och därtill åtta dynor till stolarna. Bord- och stolstativen går i svart.

Nästa projekt blir att ta beslut om vad vi ska göra med den gamla (gammal och gammal förresten – den har faktiskt bara några år på nacken) bokhyllan som för tillfället står och skräpar på vår fina nya altan.

Därefter blir det inga nya projekt förrän våren anländer och altanen ska färdigställas om man nu inte räknar julen som ett projekt 😉

2 kommentarer tillOm någon undrar vart torsdagskvällen…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>