Om någon tycker

ATT JAG ÄR FRÅNVARANDE så stämmer det utan tvekan 😉 Men det finns inte mycket att skriva om mer än att det går framåt med projekt allrum. ”Vår” målare var här i onsdags och bredspacklade sedan fortsatte han på torsdag. PÅ fredagen var vi så säkra på att han skulle ägna sin tid åt familjen så vi skyndade oss inte ens hem och gissa vad…? Jo, det lyste så mysigt i huset när vi till sist anlände så det var riktigt mysigt att komma hem. Då hade han slipat väggarna och satte upp väven innan han gick hem. Vi fick inte ens serverat kaffe för maten väntade därhemma. Han är helt otrolig denne man!

I dag kom han och målade taket samt första omgången på väggarna! Det blr så fint och ytan känns mycket större än innan och nu fattar jag bara inte hur jag ska kunna tåla mig till luciaveckan innan möblerna anländer?!

Och det är en lisa för själen att se ett proffs jobba! Det ser så lätt ut…

Vi steg upp relativt tidigt i dag och fick till en vända till tippen med diverse tapetskrap och lite annat som vi inte fick med i fredags. Varje gång vi åker dit och ”loggar” in med kortet sänder jag en tacksam tanke att det är en guds välgärning att vi har våran tipp. Vad i hela friden skulle vi tagit oss åt utan den?

I kväll har jag rensat ut massor av tyger och pysselsaker som jag ska ge bort i morgon när vi äntigen blir av med möblerna. En arbetskamrats moster ska förbarma sig över dem till någon föreningslokal hon har. Jag blev så glad att slippa slänga dem så jag sa att det blir ett gratis pris bara jag vet att dom kommer till nytta. Hon var även intrresserad av lite pyssel till barnbarnen 😉 Känns bra att inte slänga bort till ingen nytta.

Och på mitt gym har dom nog glömt att jag ens finns 😉 Jag själv har lyckats förtränga att jag köpt ett par rullskidor för en mindre förmögenhet…

Men nästa vecka…

Ja, det ar vår dag!

4 kommentarer tillOm någon tycker

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>